GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη βρίσκεται η παρουσίαση της Apple - Αυτά είναι τα νέα iPad [photos]

Σε εξέλιξη βρίσκεται η παρουσίαση της Apple, στα γραφεία της εταιρείας, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια... Η εκδήλωση της Apple...



Σε εξέλιξη βρίσκεται η παρουσίαση της Apple, στα γραφεία της εταιρείας, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια...

Η εκδήλωση της Apple ξεκίνησε με τον Tim Cook να ανεβαίνει στη σκηνή, όπου ήδη βρίσκονταν στημένος ένας iMac 27 ιντσών και ένας φορητός που θυμίζει MacBook Pro.

Ο Cook ξεκίνησε την ομιλία του, αναφερόμενος στα νέα iPhone 6 και την επιτυχία που γνωρίζουν στις αγορές ανά τον κόσμο.
Η εκδήλωση της Apple ξεκίνησε με τον Tim Cook να ανεβαίνει στη σκηνή, όπου ήδη βρίσκονταν στημένος ένας iMac 27 ιντσών και ένας φορητός που θυμίζει MacBook Pro.

Ο Cook ξεκίνησε την ομιλία του, αναφερόμενος στα νέα iPhone 6 και την επιτυχία που γνωρίζουν στις αγορές ανά τον κόσμο. Κατόπιν αναφέρθηκε στη νέα υπηρεσία που λανσάρει η εταιρεία, Apple Pay, η οποία δήλωσε ότι θα λανσαριστεί τη Δευτέρα.
Κατόπιν, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, μίλησε για το νέο «έξυπνο» ρολόι, Apple Watch για το οποίο αναπτύχθηκε το WatchKit, ένα εργαλείο με το οποίο προγραμματιστές θα μπορούν να αναπτύξουν εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως εξήγησε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ανέβηκε στη σκηνή ο Craig Federighi, προκειμένου να ενημερώσει για το νέο iOS 8,την επιτυχία που γνωρίζει και τις καινοτομίες που ενσωματώνει. Μετά το iOS, ο Federighi πέρασε στα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού OS X Yosemite, σημειώνοντας ότι σήμερα ξεκινάει δωρεάν η διάθεσή του για τους χρήστες υπολογιστών της Apple.

Ολοκληρώνοντας με το Yosemite και το iWork, στη σκηνή επέστρεψε ο Tim Cook. «Θα ήθελαν να μιλήσω τώρα για το iPad», είπε.

«Το iPad είναι μια απλή και μαγική συσκευή. Ήταν πάντα μια μοναδική μείξη απλότητας και δυνατοτήτων. Μεταμορφώνει τον τρόπο που εργαζόμαστε, τον τρόπο που δουλεύουμε, τον τρόπο που παίζουμε. Μεταμορφώνει τον τρόπο που επικοινωνούμε», τόνισε ο Cook και παρουσίασε στοιχεία πωλήσεων των tablet, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι τώρα έχουν πωληθεί πάνω από 225 εκατ. συσκευές.
«Τι κάνεις λοιπόν όταν κατασκευάζεις τα καλύτερα tablet στον κόσμο. Πώς τα κάνεις καλύτερα;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Κάνεις αυτό», δίνοντας έτσι το σήμα για να παιχτεί ένα βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε η εικόνα του iPad Air 2.
Στη σκηνή ανέβηκε ο Phil Schiller, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το iPad Air 2 έχει πάχος 6,1 χιλιοστά, όντας 18% λεπτότερο από το πρώτο iPad air. «Το λεπτότερο tablet στον κόσμο»!

Σύμφωνα με τον Schiller, το νέο iPad θα διαθέτει οθόνη με ειδική επίστρωση για τις αντανακλάσεις, με αποτέλεσμα τη μείωσή τους κατά 56%. Επιπλέον, θα διαθέτει το νέας γενιάς επεξεργαστή A8X, που θα εξασφαλίζει 40% ταχύτερη CPU και 2,5 φορές βελτιωμένα γραφικά.
Επιπλέον, το iPad Air 2 θα διαθέτει το νέο M8 επεξεργαστή κίνησης που θα ανιχνεύει την κίνηση, θα διαθέτει διάφορους αισθητήρες και βαρόμετρο.

Όσον αφορά τη φωτογραφική μηχανή του νέου tablet, θα είναι μια νέα iSight κάμερα με ανάλυση 8 megapixel με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο στα 1080p HD. Επιπλέον, θα διαθέτει και μια νέα FaceTime κάμερα στην μπροστινή πλευρά που χάρη στο μεγαλύτερο διάφραγμα θα είναι 81% φωτεινότερη.

Ταχύτερη θα είναι και η συνδεσιμότητα της συσκευής, με 802.11ac WiFi για 2,8 ταχύτερες επιδόσεις.

Παράλληλα, το iPad Air 2 εξοπλίζεται με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων TouchID.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση