GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αυτή τη γυναίκα απάτησε ο Ashton Kutcher την Mila Kunis! [photos]

Διαβάστε τι εξομολογείται η «πέτρα του σκανδάλου». Έναν μήνα αφότου η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher έγιναν γονείς, η 21χρονη ...



Διαβάστε τι εξομολογείται η «πέτρα του σκανδάλου». Έναν μήνα αφότου η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher έγιναν γονείς, η 21χρονη Linn Massinger μίλησε στηSun και αποκάλυψε πως τον Ιούνιο του 2012, και ενώ ο Kutcher είχε ήδη ένα μήνα σχέση με την Kunis, βρέθηκε με τον ηθοποιό σε κάποιο μπαρ και μετά εκείνος της πρότεινε να τον ακολουθήσει στην πολυτελή έπαυλή του, αξίας 9 εκατ. δολαρίων.

«Ήμασταν σε ένα μπαρ και τον έβλεπα που με κοιτούσε. Κάποια στιγμή με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε ένα σκοτεινό σημείο, όπου άρχισε να με φιλάει. Στη συνέχεια πήγαμε στο διαμέρισμά του όπου κάναμε sex χωρίς ωστόσο να κάνει την παραμικρή αναφορά στην Mila», είπε η 21χρονη Σουηδή, προσθέτοντας πως αυτή ήταν η πιο όμορφη νύχτα της ζωής της.

Μάλιστα, η Linn δεν δίστασε να δώσει στον Τύπο μία φωτογραφία τους που τους δείχνει αγκαλιά στο κρεβάτι.



Ένα στοιχείο που ενοχοποιεί τον διάσημο ηθοποιό είναι τα μακριά μαλλιά του, το look που είχε υιοθετήσει για τον ρόλο του στην ταινία Steve Jobs, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν τον Μάιο του 2012.

Δείτε την:

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση