GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέμα στο BBC ο Γκατούζο και ο ΟΦΗ

Αναφορά στην παραίτηση του Τζενάρο Γκατούζο, που στην συνέχεια πάρθηκε πίσω, κάνει το BBC, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο μ...



Αναφορά στην παραίτηση του Τζενάρο Γκατούζο, που στην συνέχεια πάρθηκε πίσω, κάνει το BBC, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο μετράει το όνομα του Ιταλού τεχνικού του ΟΦΗ στην Ευρώπη.

Από την πρώτη στιγμή που είχε γίνει γνωστή η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο, όλοι έλεγαν για μια κίνηση που θα κάνει γνωστούς τους Κρητικούς στην Ευρώπη, καθώς ο Ιταλός ναι μεν ως προπονητής τώρα ξεκινάει, αλλά ως ποδοσφαιριστής είχε πετύχει πράγματα που όλοι οι παίκτες ονειρεύονται.
Το... γκελ με τον Γκατούζο φάνηκε αμέσως, μιας και πολλά ΜΜΕ του εξωτερικού ασχολήθηκαν με την κίνηση αυτή από το καλοκαίρι, ενώ και τώρα μετά την παραίτηση, που τελικά μετά από συζητήσεις πάρθηκε πίσω, υπήρξαν σχετικές αναφορές.

Μία από αυτές έγινε από το BBC με τους Άγγλους να αναφέρουν όλο το στόρι της παραίτησης, τις δηλώσεις του Ιταλού μετά το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα, αλλά και το χάπι εντ που υπήρξε μετά από συζητήσεις με διοίκηση, οπαδούς αλλά και παίκτες του ΟΦΗ.

Το αν θα πετύχει ή όχι ο Γκατούζο στους Κρητικούς θα φανεί στο μέλλον. Το σίγουρο πάντως είναι πως τα καταφέρει ή δεν τα καταφέρει, οι Ηρακλειώτες έχουν κερδίσει σε φήμη και έχουν αναγκάσει μεγάλα ΜΜΕ από το εξωτερικό να ασχοληθούν με αυτούς και αυτό σίγουρα είναι μεγάλο κέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση