GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάρεσε στο… ψαχνό η ΑΕΚ

Μπαρούτι μύριζε η ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών! Πυροβολώντας με ευκαιρίες, δυο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και τρία ωραία γκολ, οι «κιτρ...


Μπαρούτι μύριζε η ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών! Πυροβολώντας με ευκαιρίες, δυο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και τρία ωραία γκολ, οι «κιτρινόμαυροι» προσέφεραν θέαμα, νίκησαν με 3-0 και προειδοποίησαν ότι… έρχονται και στο Κύπελλο.
Στο συνδυασμό νικών και όμορφου ποδοσφαίρου επέστρεψε η «Ένωση», στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο , ο «δικέφαλος» καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Ηρακλή Ψαχνών με 3-0 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Με πολυτιμότερο παίκτη τον Ζόριτς, ένα εντυπωσιακό γκολ του Κορδέρο και πρωταγωνιστή -ακόμα κι όταν έρχεται απ’ τον πάγκο- τον Μάνταλο –που έστειλε κι αυτός τη μπάλα στα δίχτυα- οι «κιτρινόμαυροι», που έχρισαν για πρώτη φορά σκόρερ και τον Μπακάκη, χόρτασαν θέαμα τους φίλους τους που ζέσταναν με την παρουσία τους το ΟΑΚΑ.
Στις αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Φωστήρας-Παναχαϊκή 0-2
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 29/10
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 29/10
Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς 30/10
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος 30/10
ΟΦΗ-Ξάνθη 30/10

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής 1-2
Λεβαδειακός-Πλατανιάς 29/10
5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕΚ-Ηρακλής Ψαχνών 19:30
Ατρόμητος-Πανθρακικός 29/10
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Εργοτέλης-Βέροια 29/10
Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης 30/10
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Τύρναβος-Αιγινιακός 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 29/10
8ος ΟΜΙΛΟΣ
Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 30/10
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση