GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδήλωση στην Ιερισσό για τα φράγματα μεταλλευτικών αποβλήτων‏

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών για την επικινδυνότητα των εξορυκτικών δραστηριοτήτων της καναδικής εταιρείας ELDORADO GOLD στην Β...

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών για την επικινδυνότητα των εξορυκτικών δραστηριοτήτων της καναδικής εταιρείας ELDORADO GOLD στην Β.Α. Χαλκιδική σας προσκαλούμε σε ημερίδα με θέμα:
Φράγματα-Λίμνες μεταλλευτικών αποβλήτων
“Ωρολογιακές βόμβες” στον τόπο μας
Η ημερίδα θα λάβει χώρα
στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού
την Κυριακή 19 Οκτωβρίου
στις 11:00 πμ
Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής-Θεσσαλονίκης
ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

1 σχόλιο

  1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

    Ναι ρε, όχι στην αξιολόγηση, ποιος και ποια είσαι εσύ που επειδή εγώ σαν δάσκαλος έτσι για να κάνω το κέφι μου αλλά και για εκπαιδευτικούς λόγους χάιδεψα το κολαράκι της εννιάχρονης μαθήτριας μου κοινή συναίνεση βέβαια ή επειδή προχώρησα και κάτι παραπάνω ή και παραπέρα έτσι για να δω πόσο ανθεκτική είναι δηλαδή, ( ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ )ή επειδή όταν ήταν ώρα μαθήματος εγώ έπαιζα τρίλιζα στο μυαλό μου ή επειδή αντί για την γραμματική ανέπτυσσα στα παιδάκια την κοσμοθεωρία των Μαρξ – Έγκελς προκειμένου αύριο μεθαύριο να μπορούν να σταθούν με επάρκεια σε μια πολιτική συζήτηση ή επειδή δεχόμουνα από μερικές μαμάδες δωράκια των εκατό διακοσίων ευρώ για να έχω στο νου μου τον κανακάρη τους?
    Ή ακόμη αν στο Υπουργείο Παιδείας έχουν τρελαθεί και θέλουν εγώ με οκτακόσια και χίλια ευρώ να σπάω την κεφαλή μου για να μάθω στα ανεγκέφαλα που μου φορτώνει κάθε χρόνο την προπαίδεια εγώ πρέπει να το κάνω? Όχι και πάλι όχι!
    Ακούω και κάποιους ηλίθιους στην τηλεόραση να λένε αν δεν σου αρέσει άλλαξε δουλειά!
    Και ποιος σας είπε ρε μαλάκες ότι εγώ θέλω δουλειά? Το άραγμα μου θέλω και σε όποιον αρέσει και μην μου φορτώνεστε με αξιολογητές γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει!
    Άκου πράγματα…. Να θέλουν να με αξιολογήσουν…!
    Και αυτό βεβαίως πρέπει να ισχύει για όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου, ΟΤΑ, κοινή ωφέλεια, γενικώς για όλους που έχουν κάποια σχέση με κρατικό ταμείο.
    Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ, αν δουλεύω στους ΟΤΑ και πρέπει να γίνει κάποιος προϊστάμενος δεν χρειάζεται να γίνει καμιά αξιολόγηση αλλά καθαρά και ξάστερα να πάρουν όλοι τον βαθμό και την αμοιβή προϊσταμένου και εκ περιτροπής να ασκούν τα καθήκοντα τους, κάθε 15 μέρες και άλλος για να μην υπάρχουν παράπονα, άσε που οι περισσότεροι το 90/100 θα το φορτώνουν σε άλλο, κι αν από αυτούς κάποιοι ήταν τεμπέληδες, κοπανατζήδες, τα παίρνανε, ήταν εκβιαστές κλπ δεν πειράζει, παιδιά του Θεού είναι και αυτοί…..
    Το ίδιο να ισχύσει και για τους γιατρούς και για τους εφοριακούς και για τις πολεοδομίες, γενικά για όλο το δημόσιο, και όλα θα πάνε καλά.
    Εμπιστευτείτε τους χωρίς διακρίσεις και το δημόσιο θα συνεχίσει να λειτουργεί άριστα όπως και σήμερα!
    Όχι στα πειράματα! Όχι στην αξιολόγηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση