GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν τη σύγκληση συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών

Τη σύγκληση συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια επιθυμούν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος ...


Τη σύγκληση συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια επιθυμούν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
Ο Πάνος Καμμένος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια ζητά τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών με θέμα τις εξελίξεις στην Κύπρο.
Διαβάστε εδώ το περιεχόμενο της επιστολής του Π. Καμμένου.
Από την μεριά του ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αction 24, πρότεινε τη σύγκληση συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να διαμορφωθεί εθνική συνεννόηση τουλάχιστον στο ζήτημα του χρεόυς.

Μπορούμε να αναζητήσουμε ένα θεσμικό τρόπο, όπως τη σύγκληση του συμβουλίου των αρχηγών των πολιτικών δυνάμεων, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τα ζητήματα που έχουν σχέση με τις οικονομικές υποχρεώσεις της χώρας έναντι των δανειστών, η από καινού αντιμετώπιση της διαπραγμάτευσης για την αναδιάρθρωση του χρέους και βεβαίως εκείνη η πολιτική η οποία μπορεί να δρομολογήσει διαδικασίες για το αναπτυξιακό σοκ που χρειάζεται η χώρα» υποστήριξε ο κ. Κουβέλης.
Επεσήμανε ότι η επιμονή των κυβερνητικών εταίρων περί της βιωσιμότητα του χρέους είναι λάθος, δεν είναι ειλικρινές και δεν ανταποκρίνεται στα πράγματα .
«Ο ελληνικός λαός οφείλει να ξέρει, οφείλει να γνωρίζει ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Πρέπει να αναδιαρθρωθεί και δεν υπάρχει άλλος τρόπος από τη συστηματική και επίμονη διαπραγμάτευση, με συνεννοημένες όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση