GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλώρινα: Σκοπιανός έκρυβε λαθραία τσιγάρα σε κρύπτη του ΙΧ του

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες που είχε κατασκευάσει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, έκρυβε μεγάλο αριθμό πακέτων λαθρα...


Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες που είχε κατασκευάσει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, έκρυβε μεγάλο αριθμό πακέτων λαθραίων τσιγάρων τα οποία σκόπευε να διακινήσει σε Έλληνες αγοραστές, ένας 38χρονος από τα Σκόπια που εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας στη Φλώρινα.
Οι κρύπτες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί και από μέσα έβγαλαν συνολικά 630 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων, τα τσιγάρα εστάλησαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων και ο 38χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Από το Κιλκίς παρακολουθούσαν έναν 69χρονο άνδρα και δύο γυναίκες ηλικίας 59 και 64 χρόνων οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν ενημερωθεί από συναδέλφους τους της Ασφαλείας ότι διακινούσαν λαθραία τσιγάρα. Όταν τους έπιασαν στα πράσα στη Θεσσαλονίκη, βρήκαν στην κατοχή τους 714 πακέτα χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ αργότερα κατέσχεσαν άλλα 7.900 λαθραία πακέτα στην κατοχή της 64χρονης! Τα πακέτα εστάλησαν στις αρμόδιες τελωνειακές αρχές για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και οι τρεις δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση