GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για Καρνέζη και Κονέ τα… ζόρια

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Φιορτεντίνα και την Ουντινέζε ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Ιταλία. Η Ρόμα φιλοξενεί την ...


Το παιχνίδι ανάμεσα στη Φιορτεντίνα και την Ουντινέζε ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Ιταλία. Η Ρόμα φιλοξενεί την Τσεζένα, ενώ η πρωτοπόρος Γιουβέντους ταξιδεύει στη Γένοβα, για να παίξει με την Τζένοα.
Η φορμαρισμένη Ουντινέζε του Ορέστη Καρνέζη και του Παναγιώτη Κονέ φιλοξενείται από τη Φιορεντίνα, η οποία έχει κάνει κακό ξεκίνημα στη Seria A. Οι δύο Έλληνες αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί, με τον Σταματσόνι να μην υπολογίζει τους Ριέρα, Σίλβα και Μπρκιτς.
Από την άλλη, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League προσπαθεί να βρει τα… πατήματά της στο πρωτάθλημα, με τον Μοντέλα να μην έχει στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές του. Οι γνωστοί απόντες, Μάριο Γκόμες και Τζουσέπε Ρόσι, ενώ εκτός είναι και οι Ροντρίγκες, Πιζάρο και Ματίας Φερνάντες.
Βασικοί είναι αρκετά πιθανό πως θα ξεκινήσουν οι Τοροσίδης, Μανώλας στον εντός έδρας αγώνα της Ρόμα με την Τσεζένα, με τον Χολέμπας να είναι στον πάγκο. Στο απουσιολόγιο του Γκαρσιά, βρίσκονται οι Μπαλζαρέτι, Στρούτμαν, Καστάν, Μποριέλο και Μαϊκόν.
Η πρωτοπόρος Γιουβέντους δοκιμάζεται στη Γένοβα, όπου θα αντιμετωπίσει την Τζένοα, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να μένει εκτός αποστολής, ενώ στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να βρεθεί ο Γκρέκο, γνώριμός μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Οι «μπιανκονέρι» δεν θα έχουν τους Μπαρζάγκλι, Κάσερες, Πέπε και Εβρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από σοβαρό μυϊκό τραυματισμό.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Τρίτη, 28/10
Σασουόλο-Έμπολι (21:45)
Τετάρτη, 29/10 (21:45)
Αταλάντα-Νάπολι
Κάλιαρι-Μίλαν
Φιορεντίνα-Ουντινέζε
Τζένοα-Γιουβέντους
Ίντερ-Σαμπντόρια
Παλέρμο-Κιέβο
Ρόμα-Τσεζένα
Τορίνο-Πάρμα
Πέμπτη, 30/10
Βερόνα-Λάτσιο (21:45)
Η επόμενη αγωνιστική (10η)
Σάββατο, 01/11
Νάπολι – Ρόμα (16:00)
Έμπολι – Γιουβέντους (19:00)
Πάρμα – Ίντερ (21:45)
Κυριακή, 02/11
Κιέβο – Σασουόλο (16:00)
Σαμπντόρια – Φιορεντίνα
Τορίνο – Αταλάντα
Ουντινέζε – Τζένοα
Μίλαν – Παλέρμο (21:45)
Δευτέρα, 03/11
Τσεζένα – Βερόνα (20:00)
Λάτσιο – Κάλιαρι (22:00)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση