GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετρεχε να ψηφίσει "ΝΑΙ" ο Σκανδαλίδης...

Aπό τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές τα μεσάνυχτα στη Βουλή με την ψήφο εμπιστοσύνης ήταν αυτή με τον Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος όλο το προ...

Aπό τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές τα μεσάνυχτα στη Βουλή με την ψήφο εμπιστοσύνης ήταν αυτή με τον Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε δηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης και ζητούσε να σταματήσει η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.
Μόλις εκφωνήθηκε λοιπόν το όνομα του, ήταν απών αλλά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα εμφανίστηκε στην αίθουσα τρέχοντας, φώναξε ΝΑΙ και δεν περίμενε την επόμενη ανάγνωση του καταλόγου. Για να μην δημιουργηθεί καμία ...παρανόηση για την πραγματική στάση -και τη ...συνέπειά του!
Ο Αδιάκριτος

10 σχόλια

  1. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ "ΖΗΤΑΕΙ" Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "...ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ"!

    ΠΟΥ ΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!!!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε δεν παν να λες εσύ 11 Οκτ 2014 - 6:59:00 μ.μ....

    Οι μάγκες αυτοί θα πάρουν ΑΝ βγει πρόεδρος δημοκρατίας ακόμα 200.000 χιλιάδες ευρώ βάλε και τους κολαούζου τους, σύμβουλους μπάτσους τσάτσους κ.τ.λ== 3.000.000 εκατομμυριάκια ευρώ...ΑΝ θα τα πάρουν, γιατί βλέπω να φεύγει κανένα κεφάλι καμιά νύχτα από κανένα απελπισμένο ΚΑΙ πεινασμένο (ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΑΪΚΊΣΤΙΚΗΣ).. Οι μόνιμοι και τακτοποιημένοι πελάτες τους δικαιώθηκαν.

    Δικαιώνονται και πάλι λοιπόν λαμβάνοντας τα αναδρομικά τους οι ένστολοι οι δικαστές ΟΛΟΣ ο ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΒΑΘΎ ΚΡΑΤΟΥΣ.... Για τα εκατομμύρια των ανέργων του Ιδ.Τομέα, δεν υπάρχουν ούτε δάκρυα, ούτε Ευρώ, ούτε υποσχέσεις, μα ούτε κι'αναδρομικά .ΠΟΥ απ΄το δικό τους αίμα κυρίως, προέρχονται τα πλεονάσματα που θα διαμοιραστούν, αλλά ποιός νοιάζεται;

    ΔΕΝ ΓΥΡΊΖΕΙ ΜΕ ΔΑΓΚΕΣ -ΤΡΑΓΚΕΣ- ΛΥΚΟΥΔΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΆΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χέρι – χέρι με τον Πρετεντέρη...

    Διαμαρτυρήθηκε η Τρέμη ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτήν. Ο Σαμαράς πήρε 155 ψήφους. Ο Πρετεντέρης θα έπαιρνε χαλαρά 185 ψήφους. Πάει ο Βορίδης...

    Το νέο σύνθημα της Ν. Δ. : «Χέρι – χέρι με τον Πρετεντέρη».

    Αλλάζει και το κλασικό σήμα του Μέγκα σε...«Σαμαρά mou».

    Διαμαρτυρήθηκε η Τρέμη ότι ο Σαμαράς δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτήν.

    Διαμαρτυρήθηκε επίςης ο ΑΝΤ1 για την προβολή του Μέγκα. Έτσι στην επόμενη ομιλία του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει για Σκορδά- Λιάγκα.

    Ο Σαμαράς πήρε 155 ψήφους. Ο Πρετεντέρης θα έπαιρνε χαλαρά 185 ψήφους .

    Πάει ο Βορίδης. Στο επόμενο ταξίδι Σαμαρά , μπαίνει αναπληρωτής πρωθυπουργός ο Πρετεντέρης.

    Υπάρχει επίσης η σκέψη να διοριστεί ο εκλεκτός παρουσιαστής Αρχιεπίσκοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Γερμανία λέει αντίο τις προβλέψεις της οικονομίας της... ΤΕΛΟΣ οι επευφημίες της..

    Η διάθεση της γερμανικής οικονομίας χειροτερεύει..Ένας λόγος είναι η κρίση Ουκρανία η αυστηρή λιτότητα στην Ευρωζώνη της αδικίες του Χόνγκ Κόνγκ.. ΒΑΛΤΕ και από δίπλα τους ναζί, τους τζιχατζηστες και τον εμπολα και θα έχετε ένα μίγμα που σκοτώνει την παγκόσμια οικονομία ,οι μεγαλύτεροι οικονομικοί κίνδυνοι είναι πιο κοντά.

    1).Η οργάνωση της βιομηχανίας των χωρών του ΟΟΣΑ και το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών RWI και IWH μείωσε τις προβλέψεις ανάπτυξης τους για τη Γερμανία ήδη στο 1,5 τοις εκατό. Στην ίδια κατεύθυνση μάλλον θα πάει όλο το έτος… Ιδιαίτερα συναρπαστικό θα είναι στα τέλη του Οκτωβρίου, τα στοιχεία που παρουσιάζονται για το τρίτο τρίμηνο. Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο η γερμανική οικονομική παραγωγή συρρικνώθηκε κατά 0,2 τοις εκατό...!!!!

    2).Τίποτα δεν βρέθηκε θετικό για τη Γερμανία για να δει μια μικρή ανάπτυξη , λέει ο Jörg Zeuner, Chief Economist της KfW τραπεζικού ομίλου… Μια νέα πτώση των γειτονικών χωρών είναι πολύ πιθανή . "νομίζω ότι το 2015 η Ευρώπη θα είναι πάλι σε ύφεση."...."Η Ευρώπη είναι ακόμη σε χειρότερη ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ από ό, τι πιστευόταν αρχικά"


    3).Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Γερμανίας είναι η αδυναμία των ευρωπαίων γειτόνων της… "Η Ευρώπη είναι ακόμη χειρότερη ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ από ό, τι πιστευόταν αρχικά," λέει ο Zeuner. "Η μηδενική ανάπτυξη της Γαλλίας και της Ιταλίας είναι το κύριο θέμα."..Το επιχειρηματικό κλίμα στην Ιταλία υποχώρησε τον Σεπτέμβριο στο χαμηλότερο επίπεδο ΑΠΟ την αρχή της κρίσης . Και στη Γαλλία, η ψυχολογία των καταναλωτών παραμένει σε χαμηλό του 86%....

    4).Το όλο πρόβλημα της Ευρώπης είναι ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, η διαπλοκή, οι ανώνυμες εταιρίες ΚΕΛΥΦΟΣ ,και η παραοικονομία....Η Ελλάδα, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η 2η μεγαλύτερη παραοικονομία ΤΟΥ πλανήτη μετά το ΜΕΞΙΚΌ, δεν τολμά να τα βάλει με 50-100 ολιγαρχίες, έτσι φορολογεί αλόγιστα τους πάντες και τα πάντα ,ΟΤΑΝ εμείς ξέρουμε ότι από το 2011 έχουν φύγει 261 δισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογικούς παραδείσους του κόσμου…. Οι αριθμοί δείχνουν ότι σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση τον Αθηνών έχουν υπό έλεγχο τις παράνομες χρηματοοικονομικές ροές… Το εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει διαρθρωτικές αδυναμίες που το καθιστούν εξαιρετικά επιρρεπείς στη διαφθορά..

    5).Υπάρχουν ανώνυμοι λογαριασμοί, ανώνυμα ιδρύματα και εταιρείες κέλυφος τον οποίον τους πραγματικούς ιδιοκτήτες που κανείς δεν ξέρει Η δεν θέλει να ξέρει η Ελληνικές αρχές δεν συνεργάζονται με Ελβετία, Λουξεμβούργο, Λιχτενστάιν, Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ που κατά την άποψη μας είναι οι κυψέλες που μαζεύουν την παγκόσμια νομιμοφανή διαφθορά..

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. 6).Η αλήθεια που παρουσιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση προς στους ΛΑΟΥΣ της είναι ψεύτικη και τους φορτώνουν με φόρους ΌΤΑΝ οι κυβέρνησης ξέρουν ότι τα χρήματα κλάπηκαν ..

    Οι ΛΑΟΊ δεν το καταλαβαίνουν ακόμα αυτό και είναι φυσικό να αντιδρούν μόνο για τους φόρους , όμως αυτό δεν βγάζει πουθενά αν δεν πιαστεί οπό την ριζά του το κακό, σε αυτό το δρόμο κινείτε η παγκόσμια τράπεζα μαζί με της οι Ηνωμένες Πολιτείες και μερικές Ευρωπαϊκές Κυβέρνησης και ελπίζουμε να μην αργά..


    Για σκεφτείτε σε μια μικρή (πτωχευμένη-κλεμμένη) χώρα όπως είναι η Ελλάδα να υπάρχουν 261 δισεκατομμύρια ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους και τι δυστυχία προκαλεί όταν οι κυβερνώντες παραμένουν μόνο σε διαπιστώσεις και σε ΘΑ…

    Υ.Γ..Φανταστέ την Ελλάδα ως ένα οχυρό με δυο πύλες μια στην ΔΕΞΙΑ πλευρά του και μια στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ πλευρά του, και το όποιο πολιορκείτε από παντού..

    Στην μια πύλη έχουν που έχουν μαζευτεί οι λεγόμενοι ΔΕΞΙΟΙ με τα οφίτσια τους, στην άλλη οι λεγόμενοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ με τα οφίτσια τους όμως η επίθεση γίνεται από παντού από τον εχθρό , έτσι καταρρέει η ΔΕΞΙΑ πύλη μπαίνει ο εχθρός και λεηλατεί το οχυρό και αντί να τρέξουν από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ πύλη να τους βοηθήσουν λένε στον μουζίκο ΛΑΟ μην φοβάστε εμείς φυλάμε εδώ την ΑΡΙΣΤΕΡΗ πύλη από εδώ δεν θα μπει κανείς !!!!..

    Συνθηκολογούν μερικοί από την ΔΕΞΙΑ πύλη με το εχθρός και ΜΑΖΙ καταλαμβάνουν το οχυρό …καμαρώστε τους στην βουλή και στα τηλεπαράθυρα τι μπούρδες λένε , πόσες φορές έκανες το σταυρό σου; γιατί πας στο Πάπα; Οι άλλοι θα τα σκίσουμε όλα, θα θα θα κ.τ.λ…

    Η αλήθεια όμως είναι ΟΤΙ θα έπρεπε να είχαμε πάει σε εκλογές ΧΘΕΣ ώστε ο πληθυσμός του οχυρού να είχε απόφαση to τι θέλει ...αυτό το ΈΧΑΣΑΝ οι χθεσινοί και οι σημερινοί κυβερνώντες και αυτό τους κάνει πολύ επικινδύνους… γιατί τους κάνει επικίνδυνους; ΜΑ ΓΙΑ ΤΑ κυβερνητικά ΟΦΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ….

    Η κύρια Μπακογιάννη λέει πολλά, σε άλλα σύμφωνο και σε άλλα διαφωνώ ,όμως είπε ΕΝΑ πολύ σωστό που όποιος το έλεγε παλαιοτέρα του έριχναν ΠΕΤΡΕΣ, έχω φάει πολλές, ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ..

    Όμως οι συμβουλάτορες θα πρέπει να θυμίσουν στην κύρια Μπακογιάννη ότι με την σημερινή ηγεσία της ΔΕΞΙΑΣ πύλης και χωρίς εκλογές για να γίνει αυτό που θέλουν νομίζω πολλοί από τον ο πληθυσμό τους οχυρού την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και να αφήσουν τον άτυπο κηρυγμένο εμφύλιο ώστε πάει στης πολεμίστρες δεν θα επιτευχθεί ΠΙΑ χωρίς λαϊκή εντολή ..

    Με ποιους θα πας σε ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ με ΓΑΠ; με Σαμαρά; με Βενιζέλο; η με αυτούς που κάνουν κάθε ημέρα απόλυτο τηλεπόλεμο για τα οφίτσια τους;

    Με όλη την εκτίμηση κύρια Μπακογιάννη ξεχάστε και όσοι τα που ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ..Αυτά θα έπρεπε να είχαν γίνει ΧΘΕΣ και το ξέρετε…

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, αργά το βράδυ στη Βουλή, "πέταξε το γάντι" στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη και της ζήτησε να καλέσει τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να καταθέσει στην έρευνα προκειμένου να δικαιολογήσει την δήλωση του, του περασμένου Ιουνίου, ότι "Βρήκε 180 βουλευτές για να ψηφίσουν και να εκλέξουν πρόεδρο της Δημοκρατίας".

    Οπως σημείωσε η βουλευτής "Στην έρευνα πρέπει να κληθεί και ο Αντώνης Σαμαράς να εξηγήσει "τι εννοούσε τον Ιούνιο του 2014, όταν έλεγε ότι έχει τους 180 βουλευτές που χρειάζεται για να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας;;

    Πώς τους είχε; Και από πού το γνώριζε και προκαταλάμβανε την ψήφο του Φεβρουαρίου όταν οι ΚΟ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί ήταν λίγο πάνω από τους 150;", τόνισε η βουλευτής υπονοώντας οργανωμένο σχέδιο χρηματισμού τους.

    Επίσης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφραζαν την απορία τους για την ανυπαρξία αντίδρασης της Δικαιοσύνης στην δήλωση του βουλευτή της ΝΔ και αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή περί δωροδοκίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτών που θα καταψηφίσουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    "Όποιος δεν ψηφίσει είναι αργυρώνητος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. "Τα έχει πάρει", από τον ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε ο Γ.Καλαντζής

    "Η δήλωση Σκουρλέτη μπροστά σε αυτή, είναι παρωνυχίδα, αλλά δυστυχώς εδώ δεν είδαμε τα ανακλαστικά που επέδειξε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην περίπτωση Σκουρλέτη", ανέφερε χαρακτηριστικά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία.

    Καθαρή θέση υπέρ ΣΥΡΙΖΑ έλαβε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης ο οποίος σε παρέμβασή του ουσιαστικά συμπαρατάχθηκε με την δήλωση Σκουρλέτη και τόνισε ότι "Μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος είναι προσδεμένο με επιχειρηματικά συμφέροντα... και έχουν σχέση "δούναι και λαβείν" κάτω από το τραπέζι".

    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατήγγειλε ακόμα ότι "Κάποια κόμματα (σ.σ. εννοώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) εν μέσω κρίσης έλαβαν δάνεια, αν και οι κάνουλες των τραπεζών είχαν κλείσει για πολίτες και επιχειρήσεις, ενώ αναρωτήθηκε αν «είναι «κόκκινα» αυτά τα δάνεια «ή μήπως αναχρηματοδοτούνται από τις ίδιες τις τράπεζες, για να μην καταταγούν στη λίστα των κόκκινων δανείων;"

    Νωρίτερα, ανάλογη καταγγελία είχε κάνει και ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, υποστηρίζοντας ότι το 2013 η ΝΔ έλαβε δάνειο, ύψους 14,6 εκατ. ευρώ.

    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε: "Ας μην ελπίσουμε ότι θα κλείσουν τα ρήγματα της διαφάνειας και αυτό γιατί το μεγάλο ζήτημα είναι ότι υπάρχει πρόσδεση μεγάλου μέρους του πολιτικού συστήματος με επιχειρηματικά συμφέροντα. Η προνομιακή μεταχείριση κόμματος ή κομμάτων από οργανωμένα συμφέροντα -που με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν πρόσβαση στις δημόσιες προμήθειες- έχει αντάλλαγμα, το οποίο δεν αποτιμάται χρηματικά, διότι έχει προηγηθεί το δούναι και λαβείν...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή






  7. Δεν υπάρχει πιό αποκρουστικός αχυράνθρωπος-πιόνι της ΔΟΛ-ιας Διαπλοκής, πιστό σκυλί και γιουσουφάκι του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, από τον Σταύρο Θεοδωράκη!!!

    Δεν μπορώ να καταλάβω, σε τι διαφέρει ο αχυράνθρωπος της Διαπλοκής- Σταύρος Θεοδωράκης, από τον γελοίο Τζήμερο του 0,5-1%;;;;

    Το ίδιο αποκρουστικός, νεο-φιλελεύθερος και δεξιό κουμάσι είναι και ο "Ποταμίσιος" Θεοδωράκης!!!

    ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ- ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΠΟΤΑΜΙ", ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!!

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  8. ΑΥΤΟΙ είναι οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ!

    Δεν ψήφισαν στην ευρωβουλή οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού” για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

    ΟΧΙ ΨΗΦΙΣΑΝ:

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ
    ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ
    ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
    ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ
    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. valia

    Eπειδή είμαι και ξανθιά, μήπως μπορείτε να μου αναλύσετε για να κερδίσω την εμπιστοσύνη των αγορών τι πρέπει να κάνω;

    Αν έχω καταλάβει, θα πρέπει να δεχτώ χαβαλέ στον σβέρκο μου την τρόικα ή όπως αλλιώς θα τη λένε μέχρι να γεράσω, αν τα καταφέρω.

    Να δουλεύω με ψίχουλα, αν είμαι τυχερή να δουλεύω, και να πάρω σύνταξη επίσης ψίχουλα.

    Τα εργασιακά δικαιώματα να τα θεωρήσω ανέκδοτο.

    Να ξεπουλήσω την προίκα της χώρας μου και να πω και ευχαριστώ με ειδικά αφορολόγητα καθεστώτα και όρους.

    Να μην αφήσω παραλία που να μην τσιμεντώσω ή να μπορώ να κάνω μια βουτιά χωρίς να ξεπαραδιαστώ.

    Να παρακαλάω τον θεό να με έχει καλά, γιατί, αν αρρωστήσω θα τον συναντήσω σύντομα.

    Να λέω στα εγγόνια μου, μια φορά και έναν καιρό υπήρχε και δημόσια παιδεία..

    Να με έχουν όλοι οι έξω γραμμένη και αυτό να το αποκαλώ ανάκτηση της αξιοπιστίας.

    Εν ολίγοις να φάω χώμα μέχρι να μου επιτρέψουν να σηκωθώ.

    Και όλα αυτά με τους πρωτεργάτες της αιχμαλωσίας μου να μένουν ατιμώρητοι και να μου κουνάνε και το δάχτυλο ότι είμαι και συνένοχος στο έγκλημα.


    Εσχάτως, έχω αρχίσει να εκτιμώ τον Ροβεσπιέρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

    Στο 42% ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 14% η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ στο 4%, ΑΝΕΛ και ΠΟΤΑΜΙ στο 5%, η Χ.Α. στο 6%, το ΚΚΕ στο 6,5%


    Στο 42% έχει εκτοξευθεί τις τελευταίες μέρες το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πάει φουλ για αυτοδυναμία.

    Κι όχι μόνο αυτό: O Tσίπρας πλέον προηγείται του Σαμαρά και στο ερώτημα ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος για πρωθυπουργός. Κι εδώ ο Τσίπρας έχει πάρει κεφάλι.

    Εκπληξη αποτελεί η άνοδος των ΑΝΕΛ μια και οι πολίτες εμφανίζονται να επιδοκιμάζουν το άνοιγμα του Καμμένου στους υπόλοιπους χώρους και την μετατροπή των ΑΝΕΛ σε κόμμα λαικής αντίστασης-ειδικά το θέμα των κόκκινων δανείων συσπειρώνει τους πολίτες στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Οι κυλιόμενες μετρήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 42% δεν πρόκειται ποτέ να δουν το φως της δημοσιότητας.

    Την ίδια στιγμή η ΝΔ βρίσκεται στο 14-16%, το ΠΑΣΟΚ στο 4%, η Χρυσή Αυγή στο 6%, το Ποτάμι στο 5%, οι ΑΝΕΛ στο 5%, το ΚΚΕ στο 6,5%, το ΛΑΟΣ στο 2%.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού η Μέρκελ ζήτησε από τον Σόιμπλε να συναντηθεί εκ νέου με τον Αλέξη Τσίπρα και το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση