GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο «σκαμνί» ο Αναστασίου για το ντέρμπι

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Γιάννης Αναστασίου εξ αιτίας της αποβολής του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη...


Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Γιάννης Αναστασίου εξ αιτίας της αποβολής του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όταν σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, εξύβρισε τους διαιτητές.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι δυνατόν να του επιβληθεί από απλή επίπληξη μέχρι πρόστιμο και αποκλεισμός από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.
Παράλληλα, την Πέμπτη θα απολογηθεί ως συνυπαίτια και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ κλήθηκαν και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 30/10/2014 και ώρα 13:30, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 8η αγωνιστική. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ- ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι. Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Αναστασίου στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός -ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ Βέροια.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20, 8η αγωνιστική
Α) Βέροια (Κ20), Θ. Παπαδόπουλο (ποδ/στή): διότι : «Ο ποδοσφαιριστής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. της εγκαλουμένης, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (4η κίτρινη), με την ομάδα ΠΑΟΚ βάσει της υπ΄ αριθμ. 239/23-10-2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής» στον αγώνα των ομάδων ΠΑΟΚ- Βέροια.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 4, 5, 6, 7, 9 παρ. 2, 10 και 26 παρ.2 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση