GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσοχή τα “σέλφι” μεταδίδουν ψείρες

Τα “σέλφι”, οι φωτογραφίες του εαυτού τους που τραβούν μέσω των κινητών τηλεφώνων τους πολλοί νέοι, αποτελούν μία από τις βασικές αι...


Τα “σέλφι”, οι φωτογραφίες του εαυτού τους που τραβούν μέσω των κινητών τηλεφώνων τους πολλοί νέοι, αποτελούν μία από τις βασικές αιτίες για την εξάπλωση των… ψειρών στα παιδιά και τους εφήβους, προειδοποίησε τη Δευτέρα η ρωσική υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή, συμβουλεύοντας τους πάντες να σταματήσουν αυτήν την πρακτική.
“Οι ψείρες εξαπλώνονται στους εφήβους και τα παιδιά λόγω της τρέλας για τα σέλφι, σύμφωνα με τους ειδικούς”, διαβεβαίωσε σε ανακοίνωσή του ένα τοπικό παράρτημα της υπηρεσίας Rospotrebnadzor.
Ο λόγος; οι φωτογραφίες αυτές, στις οποίες συχνά ποζάρουν δύο ή περισσότεροι άνθρωποι, “διευκολύνουν τη μετάδοση των παρασίτων επειδή (οι φωτογραφιζόμενοι) φέρνουν σε επαφή τα κεφάλια τους”.
Η υπηρεσία υποστηρίζει ότι πρόκειται για “την κύρια δίοδο μετάδοσης των ψειρών” στα παιδιά και τους εφήβους και υπενθυμίζει ότι τα παιδιά που έχουν ψείρες θα πρέπει να απομονώνονται για να μην τις μεταδώσουν στους συνομηλίκους τους.
Οι νεαροί Ρώσοι έχουν πάθος με τα σέλφι, τις φωτογραφίες που τραβούν με τα “έξυπνα” κινητά τους και κατόπιν τις αναρτούν στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης για να τις μοιραστούν με τους φίλους τους.
Πηγή: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση