GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προμηνύονται… συγκινήσεις με Γιουβέντους

Γι’ αυτό βλέπεις ποδόσφαιρο. Για το γκολ! Το θες και το παρακαλάς να το βάλει η ομάδα σου, ή αντιθέτως να μην το δεχτεί. Ειδικά όταν...


Γι’ αυτό βλέπεις ποδόσφαιρο. Για το γκολ! Το θες και το παρακαλάς να το βάλει η ομάδα σου, ή αντιθέτως να μην το δεχτεί. Ειδικά όταν πλησιάζει το φινάλε του ματς και τα περιθώρια στενεύουν.
Στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού απέναντι στην Γιουβέντους δε, γίνεται χαμός από τέρματα… buzzer beater. Το γεγονός πως από τα οκτώ μεταξύ τους ματς στο παρελθόν, τα έξι έχουν γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, το αποδεικνύει.
Αναλυτικά:

10/12/03 (Τσάμπιονς Λιγκ)
Γιουβέντους – Ολυμπιακός 7-0 (79’ Ζαλαγέτα)
30/09/03 (Τσάμπιονς Λιγκ)
Ολυμπιακός – Γιουβέντους 1-2 (79’ Νέντβεντ)
07/12/99 (Κύπελλο Ουέφα)
Γιουβέντους – Ολυμπιακός 1-2 (81’ Τζόρτζεβιτς)
25/11/99 (Κύπελλο Ουέφα)
Ολυμπιακός – Γιουβέντους 1-3 (88’ Ιντζάγκι)

17/03/99 (Τσάμπιονς Λιγκ)
Ολυμπιακός – Γιουβέντους 1-2 (85’ Κόντε)
03/03/99 (Τσάμπιονς Λιγκ)
Γιουβέντους – Ολυμπιακός 2-1 (89’ Νινιάδης πεν.)
Όσον αφορά την επίσκεψη της «Γηραιάς Κυρίας» στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη θα είναι η 4η φορά που θα τεθεί αντιμέτωπη με τους «ερυθρόλευκους» σε διαφορετικό γήπεδο.
Ουσιαστικά το 1967 είχε παίξει με τους Πειραιώτες στο παλιό «Καραϊσκάκη» και από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» την έχουν υποδεχτεί άλλες τρεις φορές, δύο στο ΟΑΚΑ και μία στην Ριζούπολη.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση