GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το έστρωσαν στο πόκερ σε καφενείο της Κοζάνης

Ως τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονταν γύρω από ένα τραπέζι με πράσινη τσόχα δέκα θαμώνες ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντο...


Ως τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονταν γύρω από ένα τραπέζι με πράσινη τσόχα δέκα θαμώνες ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα να μην πάρουν είδηση τους άνδρες της Ασφαλείας που μπήκαν για έλεγχο!
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος όχι απλώς επέτρεπε να διεξάγεται το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «Texas holdem », που αποτελεί παραλλαγή του πόκερ, αλλά συμμετείχε και ο ίδιος με αποτέλεσμα και αυτός να συλληφθεί μαζί με τους πελάτες του ηλικίας 22 ως 64 χρόνων!
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, ενώ στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια πλήρης τράπουλα και 146 μάρκες.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση