GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολα ο Αθανασιάδης κόντρα στον Ατρόμητο

Δίχως τον Στέφανο Αθανασιάδη φαίνεται πως θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. ...


Δίχως τον Στέφανο Αθανασιάδη φαίνεται πως θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Στον «Δικέφαλο του Βορρά» αφήνουν ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα προφυλαχθεί για να αποφύγει τα χειρότερα.
Ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε με ενοχλήσεις από τις υποχρεώσεις της Εθνικής και τις τελευταίες ημέρες περιορίστηκε σε θεραπεία.
Αν αισθάνεται καλύτερα το Σάββατο ίσως τελικά να συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως η λογική λέει ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα τον κρατήσει για την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα.
Όπως έχει καθιερωθεί πλέον, οι «ασπρόμαυροι» θα συγκεντρωθούν και αύριο το πρωί, μέρα του αγώνα, για μια χαλαρή προπόνηση.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση