GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετέφεραν λαθραία τσιγάρα με μοτοσικλέτα

Οι κινήσεις δυο νεαρών που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στους Σοφάδες Καρδίτσας, κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκα...


Οι κινήσεις δυο νεαρών που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στους Σοφάδες Καρδίτσας, κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν προληπτικούς ελέγχους στην περιοχή και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για να τους ελέγξουν. Έτσι διαπίστωσαν ότι διακινούσαν λαθραία τσιγάρα.
Ο 31χρονος Πακιστανός ιδιοκτήτης και οδηγός της μηχανής και ο 19χρονος Έλληνας μετέφεραν συνολικά 120 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική αυτοκόλλητη ταινία του φόρου κατανάλωσης κι έτσι κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι υπέρ του ελληνικού δημοσίου.
Μαζί με τα τσιγάρα κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα, ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων, ενώ οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση