GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αποστολή της Ρεάλ ο Ρονάλντο για το ματς με τη Μπιλμπάο

Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος – αν και είχε ενοχλήσεις – θα είναι στην αποστολή της Ρεάλ Μ...


Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος – αν και είχε ενοχλήσεις – θα είναι στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το κυριακάτικο ματς με την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Κανονικά αναμένεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για την κυριακάτικη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Primera Division.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει σε κόντρα στην Λουντογκόρετς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό Αχίλλειο τένοντα, αλλά τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και έτσι τον υπολογίζει ο Ιταλός προπονητής.
Πλέον το ερώτημα είναι αν ο διεθνής άσος θα αγωνιστεί από την αρχή απέναντι στους Βάσκους, παρότι όλοι ξέρουν ότι δεν… κρατιέται και θέλει να βοηθά σε κάθε ματς την ομάδα του.
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Η ΜΠΑΛΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΛΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΥΒΕΥΟΝΤΕ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΙ; ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΒΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση