GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τον Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι ξεκίνησε το 2010 την καριέρα του στην ελβετική Μπελιντσόνα, όπου τον ανακάλυψε ο Βάλτερ Σαμπατίνι και εισηγήθηκε την...


Ο Παϊτίμ Κασάμι ξεκίνησε το 2010 την καριέρα του στην ελβετική Μπελιντσόνα, όπου τον ανακάλυψε ο Βάλτερ Σαμπατίνι και εισηγήθηκε την απόκτησή του στην Παλέρμο, ενώ νωρίτερα είχε εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής στη Λάτσιο και τώρα είναι στη Ρόμα.
Στον Ιταλό παράγοντα οφείλει πολλά ο Ελβετός χαφ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα κάποιων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Στην καριέρα του Σαμπατίνι κάνει αναφορά η ιταλική εφημερίδα «Pagina99», η οποία τον χαρακτηρίζει ντροπαλό, σοφιστικές και αντισυμβατικό και έχει καταφέρει να αποκτήσει τη φήμη του κυνηγού ταλέντων, έχοντας μόνιμα ένα αναμμένο τσιγάρο ακόμα και στους αγωνιστικούς χώρους.
Εκτός από τον Κασάμι, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα έχει κάνει γνωστούς τους Καβάνι, Παστόρε, Μαρκίνιο, Λιχτστιάινερ, Κολάροφ, Αμπέλ Ερνάντες και τον Λαμέλα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση