GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέλλας: Η μέτρια εμφάνιση να μας γίνει μάθημα

Καλή η νίκη, καταπληκτική η ατμόσφαιρα, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας οφείλει να μην τα βλέπει όλα ρόδινα… Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε πολλά ...


Καλή η νίκη, καταπληκτική η ατμόσφαιρα, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας οφείλει να μην τα βλέπει όλα ρόδινα… Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε πολλά παράπονα από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τα εξέφρασε στην προπόνηση της Δευτέρας… προς γνώση και συμμόρφωση.
«Δεν κάναμε όσα είπαμε και ο αντίπαλος μάς εγκλώβισε. Δεν είχαμε κίνηση, δεν είχαμε φαντασία στο παιχνίδι μας. Πρέπει να μας γίνει μάθημα το πρώτο ημίχρονο για τη συνέχεια. Δεν πρέπει να πετάμε έτσι τα ημίχρονα. Δεν θα μας χαρίζεται τίποτα και το ξέρετε από την πρώτη στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο ήσασταν καλύτεροι και κερδίσαμε το ματς απόλυτα δίκαια», είπε στους παίκτες του ο «Κολοσσός», που περιμένει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση από το ματς της Παρασκευής με τα Χανιά στην Κρήτη.
Μάλιστα έστειλε μήνυμα προς όλους τους παίκτες του να είναι σε εγρήγορση. «Πρέπει να είστε έτοιμοι όλοι. Όλοι θα χρειαστείτε. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας», τόνισε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση