GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέρρηξαν αποθήκη του δήμου στη Ρόδο

Στόχος αγνώστων διαρρηκτών, που πιθανότατα είναι «κυνηγοί» μετάλλων, έγινε μια αποθήκη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέ...


Στόχος αγνώστων διαρρηκτών, που πιθανότατα είναι «κυνηγοί» μετάλλων, έγινε μια αποθήκη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων. Οι εισβολείς άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και εξαφανίστηκαν.
Οι άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα και άρπαξαν από μέσα διάφορα εργαλεία και όλα τα υλικά για τον εξοπλισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων που ήταν αποθηκευμένα εκεί. Η κλοπή έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. το επόμενο πρωί και κλήθηκε η Αστυνομία που πήρε αποτυπώματα και αναζητά τους δράστες.
*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στην πόλη της Ρόδου έναν 38χρονο Έλληνα, τη στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει την πόρτα ενός περιπτέρου. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου να δικαστεί από το Αυτόφωρο.
*** Εξιχνιάστηκε, έπειτα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπής, η οποία είχε γίνει την 29.9.2013, στην Ερμιόνη. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ελλήνων, ηλικίας 36 και 33 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση