GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. Αβραμίδης στο Σκαραμαγκά για το ΠΙΠΙΝΟΣ

Την τελετή καθέλκυσης και ονοματοδοσίας του Υ/Β ΠΙΠΙΝΟΣ (S-121), το όνομα του οποίου προέρχεται από τον Υδραίο ναυτικό Ανδρέα Π...



Την τελετή καθέλκυσης και ονοματοδοσίας του Υ/Β ΠΙΠΙΝΟΣ (S-121), το όνομα του οποίου προέρχεται από τον Υδραίο ναυτικό Ανδρέα Πιπίνο (1780–1836), γενναίο πυρπολητή και συναγωνιστή του Κωνσταντίνου Κανάρη, παρακολούθησε εκ μέρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Ναυπηγείων Α.Ε., στο Σκαραμαγκά.

Ο κ. Αβραμίδης ευχήθηκε στους επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού και τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που στελεχώνουν από σήμερα, το Υ/Β ΠΙΠΙΝΟΣ κάθε επιτυχία στην επιχειρησιακή τους αποστολή, που στόχο έχει την αμυντική θωράκιση της πατρίδας μας. Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα του να ολοκληρωθούν τα στάδια των φορτίσεων και των υπολοίπων Υ/Β ΩΚΕΑΝΟΣ, ΜΑΤΡΩΖΟΣ και ΚΑΤΣΩΝΗΣ προκειμένου να εκτελεσθούν οι αναγκαίες δοκιμές εν όρμω και να καταστούν σύντομα, επιχειρησιακά ενεργά.

Η συνδρομή των εργαζομένων των Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ στάθηκε καθοριστική, για την ολοκλήρωση των εργασιών μέχρι τη σημερινή ημέρα καθέλκυσης του υποβρυχίου σε συνεργασία με το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, ανέφερε ο κ. Αβραμίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση