GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη να βγει μόνη της στις αγορές»

Αδύνατη είναι η αποδέσμευση της Ελλάδας από το ΔΝΤ, τουλάχιστον μέχρι και το 2016, σύμφωνα με τη Μαρί-Φρανς Ρεϊνό, αναπληρώτρια διευ...


Αδύνατη είναι η αποδέσμευση της Ελλάδας από το ΔΝΤ, τουλάχιστον μέχρι και το 2016, σύμφωνα με τη Μαρί-Φρανς Ρεϊνό, αναπληρώτρια διευθύντρια του οίκου αξιολόγησης Standard & Poor”s.
Η Ρεϊνό επισημαίνει ότι για τα επόμενα δύο χρόνια η χώρα μας δεν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της μόνο με τη χρηματοδότηση από τις ξένες αγορές.
«Μια νέα έξοδος στις αγορές με την έκδοση ομολόγων, είτε αυτή τη χρονιά είτε ακόμα και την επόμενη, δεν θα είναι αρκετή για να καλυφθούν οι καθαρές δανειακές ανάγκες της ελληνικής κυβέρνησης», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Real News.
Η Ρεϊνό υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, πως η δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας μας ήταν αρκετά εντυπωσιακή, λόγω των περικοπών στις δαπάνες και ιδιαίτερα στις μειώσεις των αποδοχών στο Δημόσιο.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση