GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η υποκρισία της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου δεν έχει όριο"

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου. "Γιατί δεν παραδέχονται δημόσια ότι οι έλεγχοι της σημερινής Διοίκησης του ...



Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου.
"Γιατί δεν παραδέχονται δημόσια ότι οι έλεγχοι της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου είναι αυτοί που ανέδειξαν το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών;

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ δημοτική παράταξη «Ενότητα Ανατροπή και Έργο», σχετικά με τον έλεγχο νομιμότητας των πτυχίων και πιστοποιητικών των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου που διενεργήθηκε από τη Διοίκηση Πατούλη, αναδεικνύει την υποκρισία των στελεχών της συγκεκριμένης παράταξης.

Αναδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η συγκεκριμένη παράταξη δεν έλαβε υπόψη της το συντριπτικό σε βάρος της αποτέλεσμα των εκλογών του προηγούμενου Μαΐου γι αυτό έχει επιλέξει ως μέθοδο αντιπολίτευσης τη συκοφαντία και τη λάσπη.

Η λάσπη όμως και η συκοφαντία πάντα επιστρέφουν σε αυτούς που τη χρησιμοποιούν. Στους ψεύτες και συκοφάντες του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου απαντάμε με καθαρές και ξάστερες κουβέντες.

Και τους θέτουμε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Ερώτημα πρώτο, είναι υπέρ ή κατά των ελέγχων στους φακέλους εργαζομένων στους Δήμους;

Η Διοίκηση Πατούλη έχει ξεκάθαρα ταχθεί υπέρ των ελέγχων. Η Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να αποτελεί θεματοφύλακα της νομιμότητας κι όχι να δίνει συγχωροχάρτι σε αυτούς που βρήκαν «παράθυρο» είτε για να «τρυπώσουν» στο Δημόσιο, είτε για να αυξήσουν παράτυπα τις αμοιβές τους. Δεν αποτελεί τιμή για το θεσμό και τον τρόπο λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης να υπάρχουν εκατοντάδες εργαζόμενοι που προσελήφθησαν ή έλαβαν θέσεις ευθύνης και αυξήσεις στους μισθούς τους με μαϊμού πτυχία και πιστοποιητικά. Η Διοίκηση Πατούλη δεν κουκουλώνει τέτοιου είδους συμπεριφορές , αντίθετα τις αναδεικνύει και επιβάλλει τις κυρώσεις που προβλέπει η Νομοθεσία.

Είναι λοιπόν υποκριτές όταν εγκαλούν τη Διοίκηση Πατούλη για τα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου, όταν αυτοί είναι που δηλώνουν δημόσια, τόσο ως δημοτική παράταξη όσο και ως κόμμα, ότι είναι αντίθετοι με τον οποιοδήποτε έλεγχο.

Ο κ. Κούκουζας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο στο Μαρούσι, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, είναι αυτοί που έχουν σηκώσει τη σημαία της επανάστασης και απαιτούν να σταματήσει άμεσα κάθε έλεγχος που γίνεται στους φακέλους και στις συμβάσεις των εργαζομένων στους φορείς της Αυτοδιοίκησης. Οι Δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που δεν θέλουν τον έλεγχο των φακέλων; Γιατί άραγε; Τι φοβούνται;

Τελικά ποια είναι η θέση τους; Είναι υπέρ ή κατά των ελέγχων.

Είναι υπέρ των ελέγχων μόνον όσον αφορά το Δήμο Αμαρουσίου και κατά των ελέγχων στους υπόλοιπους Δήμους της χώρας;

Ας μας πουν καθαρά ποια είναι η θέση τους.

Ερώτημα δεύτερο, γιατί συκοφαντούν τη Διοίκηση Πατούλη; Επειδή διενήργησε τους ελέγχους;

Είναι συκοφάντες όταν υποστηρίζουν ότι η Διοίκηση Πατούλη συγκαλύπτει εργαζόμενους με πλαστά πιστοποιητικά. Αν ήθελε να συγκαλύψει, δεν θα προχωρούσε στον έλεγχο των φακέλων όλων των εργαζομένων του Δήμου. Αντίθετα με τα όσα συκοφαντικά υποστηρίζει η παράταξη της αντιπολίτευσης, η Διοίκηση Πατούλη είναι αυτή:

που ανταποκρίθηκε άμεσα στην εντολή του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στον έλεγχο νομιμότητας πτυχίων, πιστοποιητικών και λοιπών στοιχείων του προσωπικού μητρώου, στο σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου, μόνιμου και αορίστου χρόνου
οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου είναι αυτές επίσης που έχουν διαβιβάσει όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από τον έλεγχο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να διερευνηθεί η ύπαρξη ή μη ποινικών ευθυνών.
έχουμε ενημερώσει για τα αποτελέσματα των ελέγχων και όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς μας και το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης

Οι παραπάνω ενέργειες αποδεικνύουν ότι η Διοίκηση Πατούλη δεν κουκουλώνει τίποτε και κανέναν , ενώ αντίθετα η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που λέει ψέματα και συκοφαντεί πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Για την Διοίκηση Πατούλη, πάνω από όλα είναι η τήρηση της νομιμότητας


Επιπλέον, ξεκαθαρίζουμε ένα ακόμη σημείο , για να μην υπάρχουν σκιές. Η Διοίκηση Πατούλη κατά τη διάρκεια της θητείας της, όλα αυτά τα 7,5 χρόνια, δεν διόρισε ούτε έναν υπάλληλο για τον οποίο ο έλεγχος διαπίστωσε ότι χρησιμοποίησε πλαστά πιστοποιητικά.

Όλες οι περιπτώσεις υπαλλήλων για τις διαπιστώθηκαν παρατυπίες, αφορούν προσλήψεις και χρήσεις πλαστών πιστοποιητικών που έγιναν από την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου.

Σε άλλη περίοδο έγιναν οι παρατυπίες, ενώ στην περίοδο της Διοίκησης Πατούλη ελέγχθηκαν οι παρατυπίες αυτές, αναδείχθηκαν και στάλθηκαν στον Εισαγγελέα. Χωρίς να εξετάσουμε το βαθμό συγγένειας ή την πιθανή φιλική σχέση τους με στελέχη της Διοίκησης .

Για μας πάνω από όλα, είναι η τήρηση της νομιμότητας.

Για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η νομιμότητα είναι έννοια σχετική.

Την επιθυμούν κατά περίπτωση , σύμφωνα με τα κομματικά ή προσωπικά τους συμφέροντα.

Είναι σαν την επιλεκτική στάση που επιδεικνύουν απέναντι στη βία και την παραβατική συμπεριφορά, όπως αποδείχθηκε με πρόσφατες ανακοινώσεις τους. Είναι ανεκτικοί απέναντι στη βία των τρομοκρατών και των ακροαριστερών κουκουλοφόρων και καταδικάζουν απερίφραστα τη βία της ακροδεξιάς.

Οι πολίτες του Αμαρουσίου μας αξιολογούν όλους από τις πράξεις μας.

Γι αυτό εξέλεξαν τη Διοίκηση Πατούλη για τρίτη συνεχή θητεία, από την πρώτη Κυριακή, με 58%, ενώ αντίθετα έδωσαν στη δημοτική παράταξη τους ένα τόσο χαμηλό ποσοστό.

Δεν σταματάμε όμως εδώ, στις εκλογές της Κ.Ε.Δ.Ε. οι δυνάμεις του έργου, της νομιμότητας και της υπευθυνότητας θα επικρατήσουν και πάλι σε βάρος αυτών που εκφράζουν το ψέμα, τη συκοφαντία και την ανευθυνότητα.

Υπομονή λίγες μέρες ακόμη."

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση