GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΝΕΚΡΟΣ γνωστός Έλληνας προπονητής!

Δυστυχώς, ακόμη μια πολύ δυσάρεστη είδηση έρχεται να ρίξει στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό αφού έχασε τη μάχη για τη ζωή απρόσμενα Έλλη...


Δυστυχώς, ακόμη μια πολύ δυσάρεστη είδηση έρχεται να ρίξει στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό αφού έχασε τη μάχη για τη ζωή απρόσμενα Έλληνας προπονητής...

Ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μέλος της προπονητικής ομάδας του Αθλητικού Συλλόγου Ελληνορωμαϊκής Πάλης και Άρσης Βαρών "Ο Αλμυρός" Κώστας Τραντάς, έφυγε απρόσμενα από την ζωή σήμερα το μεσημέρι.
Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από την ανάρτηση* στο προφίλ του συλλόγου σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία φίλοι και αθλητές αποχαιρετούν τον φίλο, συναθλητή και δάσκαλό τους.
Τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας στην οικογένεια και τους οικείους του.
"Ανείποτος ο πόνος και φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα μας. Έφυγε σήμερα το μεσημέρι από τη ζωή, έτσι αναπάντεχα, ο δάσκαλός μας, ο φίλος μας, ο καθοδηγητής μας, ο άνθρωπός μας.
Ένας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, αγάπη για τα παιδιά, "τα παιδιά του" που κι αυτά με τη σειρά τους τον έβλεπαν σαν "πατέρα" που τα συμβούλευε και στεκόταν πάνω στα προβλήματά τους.
Έφυγε ο άνθρωπος που επί τρία χρόνια, κάθε μέρα στις 6μ.μ. ήταν εκεί, για να υποδεχτεί τα παιδιά του και να ξεκινήσει η προπόνηση.
Ναι, φίλοι μας.
Από σήμερα ο προπονητής μας, ο δάσκαλός μας βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων και σαν
άλλος ένα άγγελος θα μας φυλάει και θα μας καθοδηγεί από εκεί ψηλά.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΣΚΑΛΕ. Σ' ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες, για όσα μας έμαθες. Η μνήμη σου θα μείνει αιώνια στην καρδιά μας."
Σ.Σ Tα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του
ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση