GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Γαβριήλ Αβραμίδη για Εθνική Επέτειο

Τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, θα εκπροσωπήσει στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Μεγάλο...



Τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, θα εκπροσωπήσει στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου) ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης, ο οποίος με αφορμή την αυριανή εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» 1940, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, τιμούμε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό-ναζισμό, που με πρωτοφανή ενθουσιασμό, ξεχύθηκε στους δρόμους, κρατώντας τη γαλανόλευκη. Το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 αποτελεί οδοδείκτη για τα νέα ΟΧΙ που καλούμαστε να βροντοφωνάξουμε, ως λαός και ως έθνος.

Η 28η Οκτωβρίου, παράδειγμα αξεπέραστου λαϊκού ηρωισμού, διδάσκει στο λαό και τη νεολαία να πουν σήμερα, το δικό τους ΟΧΙ σε κάθε νέο εθνικό διχασμό, στα αδιέξοδα του λαϊκισμού και του ολοκληρωτισμού, σε κάθε παράλογη και ταπεινωτική για τους Έλληνες απαίτηση δανειστών και «εταίρων».

Να πούμε ΟΧΙ σε εκείνους, που με πρόσχημα τον πατριωτισμό εφαρμόζουν ανεμπόδιστα τα αντιδημοκρατικά και αντικοινωνικά τους σχέδια, σε εκείνους που υπονομεύουν κάθε εθνική ιδέα, που φθείρουν την εθνική μας ταυτότητα και παζαρεύουν της εθνική μας κυριαρχία.

Να απαντήσουμε με ΟΧΙ σε αυτούς, που διαχειρίστηκαν την τύχη της χώρας με παράτολμους πολιτικούς ακροβατισμούς, αψηφώντας τα διεθνή της ερείσματα και τους φυσικούς της συμμάχους. Να στείλουμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε αυτούς, που αθέτησαν το θεσμικό τους λόγο απέναντι στις ελληνικές μειονότητες και σε όσους αντιμάχονται την Ορθόδοξη πίστη μας.

Κοιτώντας κατάματα τον κυρίαρχο ελληνικό λαό, λέμε ΝΑΙ στην άσβηστο ελπίδα, στην αντίσταση του σήμερα και στον αγώνα του αύριο, για μια πραγματικά ελεύθερη και δίκαιη Πατρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση