GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορτοφολάδες έδρασαν σε Λαμία, Δράμα και Καβάλα

Ανάμεσα στους υπόπτων που προσήγαν οι άνδρες της Ασφαλείας μετά την καταγγελία ενός 26χρονου ότι κάποιος του έκλεψε χρήματα από το π...


Ανάμεσα στους υπόπτων που προσήγαν οι άνδρες της Ασφαλείας μετά την καταγγελία ενός 26χρονου ότι κάποιος του έκλεψε χρήματα από το πορτοφόλι του μέσα σε νυχτερινό κέντρο στη Λαμία, ήταν και ο δράστης που αρχικά έκανε τον ανήξερο. Οταν, όμως, βρέθηκαν πάνω του ναρκωτικά ομολόγησε την κλοπή.
Στις τσέπες του 55χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,3 γραμμαρίων και άλλη μια με 4,4 γραμμάρια χασίς αναμεμειγμένου με καπνό. Ακόμη, βρήκαν μέρος του κλεμμένου ποσού το οποίο αποδόθηκε στον 26χρονο. Ο 55χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
*** Καρτέρι έξω από ένα κατάστημα στην κοινότητα Άνω Κεφαλάρι της Δράμας είχε στήσει ένας 49χρονος, αναζητώντας ευκαιρία να δράσει όταν ο ιδιοκτήτης του θα ήταν απασχολημένος. Και την βρήκε, όταν τον είδε να βγαίνει εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του. Ο δράστης έτρεξε βιαστικά στο μαγαζί και άρπαξε το πορτοφόλι του επιχειρηματία που περιείχε 2.500 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Για κακή του τύχη, όμως, ο ιδιοκτήτης τον είδε να βγαίνει και ειδοποίησε αμέσως άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δοξάτου οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Τα στοιχεία ταυτότητας του 49χρονου πορτοφολά προέκυψαν από την προανάκριση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά δεν βρέθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί.
*** Στο χώρο όπου γίνεται η λαϊκή αγορά στην Καβάλα καραδοκούσε ένας νεαρός πορτοφολάς, αλλά το μόνο που κατάφερε να κλέψει ήταν το κινητό τηλέφωνο ενός 48χρονου. Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν τον 29χρονο Έλληνα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση