GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη ληστεία του επιχειρηματία στη Λαμία...

Αντιμέτωπος με 2 ληστές βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί επιχειρηματίας της Λαμίας... Οι δράστες περίμεναν τον επιχειρηματία έξω α...



Αντιμέτωπος με 2 ληστές βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί επιχειρηματίας της Λαμίας...
Οι δράστες περίμεναν τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του, φορώντας κράνη. Στις 06:45 το πρωί εκείνος βγήκε από το σπίτι και κινήθηκε προς το αυτοκίνητο του.

Λίγο πριν ξεκλειδώσει την πόρτα του οχήματος αντιλήφθηκε πως σε μια απόσταση περίπου 10 μέτρων, ήταν παρκαρισμένο ένα άλλο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου φορούσε κράνος.

Κατάλαβε αμέσως τον κίνδυνο και επέστρεψε στο σπίτι, μέσα στο οποίο βρίσκονταν επίσης η σύζυγός του και τα ανήλικα παιδιά του.

Οι δύο ληστές, δεν έχασαν ούτε λεπτό. Τον ακολούθησαν, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού κρατώντας στα χέρια τους μία καραμπίνα.

Προσπάθησαν να του πάρουν τη τσάντα, εκείνος αντιστάθηκε και τότε ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε. Θύμα και δράστης πιάστηκαν στα χέρια, και άρχισαν να κατρακυλούν στα 20 εξωτερικά σκαλιά του σπιτιού. Οι κακοποιοί χτύπησαν τον επιχειρηματία στο κεφάλι, με το κοντάκι της καραμπίνας που είχαν στα χέρια τους.

Πήραν την τσάντα που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, βγήκαν από το σπίτι και εξαφανίστηκαν με ένα σκούρο αυτοκίνητο.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε για το περιστατικό κάνει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών ενώ έξω από το σπίτι βρέθηκε ένας συγκεντρωτήρας από τα φυσίγγια της κυνηγετικής καραμπίνα, γεγονός που δείχνει πως πυροβόλησαν και δεύτερη φορά.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου οι γιατροί του έκαναν 25 ράμματα ενώ διαπιστώθηκε πως έχει και 3 σπασμένα δόντια.
Στην συνέχεια αποχώρησε φανερά σοκαρισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση