GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να σταματήσει η πορεία φθοράς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών...

Δρ. Γεώργιος Ι. Ελευθερίου.   Αγγειοχειρουργός Πρόεδρος ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ Επικεφαλής ΝΙΚΙ-ΙΣΑ Συνάδελφοι, Στις εκλογές της 12ης & 13ης Οκ...

Δρ. Γεώργιος Ι. Ελευθερίου. 
 Αγγειοχειρουργός
Πρόεδρος ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ
Επικεφαλής ΝΙΚΙ-ΙΣΑ


Συνάδελφοι,
Στις εκλογές της 12ης & 13ης Οκτωβρίου σας ζητώ να στηρίξετε τη ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. Σας ΖΗΤΩ να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ενεργά. Σας ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ σε ένα καλύτερο μέλλον.
Μέσα σε ένα κλίμα απαξίωσης και αποπροσανατολισμού του ιατρικού κόσμου, η ΝΙΚΙ-ΙΣΑ:
-φιλοδοξεί να ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, χωρίς επικοινωνιακούς εντυπωσιασμούς, την πλειοψηφία των ιατρών που παραμένει σιωπηλή. Η αποχή ΠΟΤΕ ΔΕΝ είναι η λύση.
-προσπαθεί να αναδείξει, με ήρεμη φωνή, βιώσιμες προτάσεις και αποφασιστικότητα, το δικαίωμα των ιατρών για ένα καλύτερο μέλλον, το δικαίωμα στην αυτοδιαχείριση, την αξιοπρέπεια, την αναγνώριση από την κοινωνία, την επαγγελματική επιβίωση.
-βάζει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το πραγματικό δίλημμα των εκλογών που είναι, ποιος τελικά μπορεί να διασφαλίσει τα επαγγελματικά , οικονομικά και θεσμικά μας δικαιώματα. Ποιος, χωρίς επικοινωνιακές φιέστες και κραυγές λαϊκισμού, μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον.

Στη ΝΙΚΙ-ΙΣΑ ΔΕΝ μας αφορούν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις ή το κυνήγι της εξουσίας, αυτό που μας αφορά είναι η δική σας ΕΝΤΟΛΗ, οι πολιτικές και ο τρόπος διασφάλισης του επαγγελματικού και επιστημονικού μέλλοντος των ιατρών. Από την πρώτη στιγμή διεκδικήσαμε το αυτονόητο, να ανοίξει το σύστημα υγείας σε ΟΛΟΥΣ, διεκδικήσαμε και διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία, στηνεκπαίδευση, στη πληρωμή των υπηρεσιών μας χωρίς “κουρέματα”, στην αναβάθμιση των υποτιμημένων ιατρικών αμοιβών!

Η δράση μας έχει πάντα έναν και μόνο στόχο, την προάσπιση των επαγγελματικών και επιστημονικών δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των ιατρών. Την προάσπιση του δικαιώματος μας να κάνουμε ελεύθερα συμβάσεις! Πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να αναδείξουμε επαρκώς τα ζητήματα που απασχολούν τους ιατρούς.

Έτσι θα συνεχίσουμε, ζητώντας ο επόμενος Πρόεδρος του ΙΣΑ να είναι ΜΟΝΟ Πρόεδρος του ΙΣΑ και να ασχοληθεί σεμνά και ταπεινά, αλλά συγχρόνως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, με ΕΝΑ θέμα, τα πιεστικά προβλήματα των ιατρών και της Υγείας. ΑΡΚΕΤΑ ανεχθήκαμε αυτούς που χρησιμοποιούν τον ΙΣΑ ως σκαλί για την άνοδο στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο αγώνας μας είναι αγώνας κατά της ανικανότητας, της διαπλοκής και της υποκρισίας! Είναι αγώνας για μία νέα εποχή στους ιατρικούς συλλόγους. Είναι αγώνας για να εξασφαλίσουμε ίσες δυνατότητες σε ΟΛΟΥΣ, ιδιαίτερα στους νέους γιατρούς. Είναι αγώνας αξιοπρέπειας και επιβίωσης!

Στις εκλογές του ΙΣΑ στις 12 & 13 Οκτωβρίου, σας απευθύνω κάλεσμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, σας ζητώ να κάνετε αυτές τις εκλογές προσωπική σας υπόθεση για να μην ξανασυμβούν οι αθλιότητες του παρελθόντος.

Σας ζητώ να σταματήσετε την πορεία φθοράς που μας οδήγησε η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ηγεσίας του ΙΣΑ, σας καλώ να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει!

ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗ ΝΙΚΙ-ΙΣΑ

3 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

    Ναι ρε, όχι στην αξιολόγηση, ποιος και ποια είσαι εσύ που επειδή εγώ σαν δάσκαλος έτσι για να κάνω το κέφι μου αλλά και για εκπαιδευτικούς λόγους χάιδεψα το κολαράκι της εννιάχρονης μαθήτριας μου κοινή συναίνεση βέβαια ή επειδή προχώρησα και κάτι παραπάνω ή και παραπέρα έτσι για να δω πόσο ανθεκτική είναι δηλαδή, ( ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ )ή επειδή όταν ήταν ώρα μαθήματος εγώ έπαιζα τρίλιζα στο μυαλό μου ή επειδή αντί για την γραμματική ανέπτυσσα στα παιδάκια την κοσμοθεωρία των Μαρξ – Έγκελς προκειμένου αύριο μεθαύριο να μπορούν να σταθούν με επάρκεια σε μια πολιτική συζήτηση ή επειδή δεχόμουνα από μερικές μαμάδες δωράκια των εκατό διακοσίων ευρώ για να έχω στο νου μου τον κανακάρη τους?
    Ή ακόμη αν στο Υπουργείο Παιδείας έχουν τρελαθεί και θέλουν εγώ με οκτακόσια και χίλια ευρώ να σπάω την κεφαλή μου για να μάθω στα ανεγκέφαλα που μου φορτώνει κάθε χρόνο την προπαίδεια εγώ πρέπει να το κάνω? Όχι και πάλι όχι!
    Ακούω και κάποιους ηλίθιους στην τηλεόραση να λένε αν δεν σου αρέσει άλλαξε δουλειά!
    Και ποιος σας είπε ρε μαλάκες ότι εγώ θέλω δουλειά? Το άραγμα μου θέλω και σε όποιον αρέσει και μην μου φορτώνεστε με αξιολογητές γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει!
    Άκου πράγματα…. Να θέλουν να με αξιολογήσουν…!
    Και αυτό βεβαίως πρέπει να ισχύει για όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου, ΟΤΑ, κοινή ωφέλεια, γενικώς για όλους που έχουν κάποια σχέση με κρατικό ταμείο.
    Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ, αν δουλεύω στους ΟΤΑ και πρέπει να γίνει κάποιος προϊστάμενος δεν χρειάζεται να γίνει καμιά αξιολόγηση αλλά καθαρά και ξάστερα να πάρουν όλοι τον βαθμό και την αμοιβή προϊσταμένου και εκ περιτροπής να ασκούν τα καθήκοντα τους, κάθε 15 μέρες και άλλος για να μην υπάρχουν παράπονα, άσε που οι περισσότεροι το 90/100 θα το φορτώνουν σε άλλο, κι αν από αυτούς κάποιοι ήταν τεμπέληδες, κοπανατζήδες, τα παίρνανε, ήταν εκβιαστές κλπ δεν πειράζει, παιδιά του Θεού είναι και αυτοί…..
    Το ίδιο να ισχύσει και για τους γιατρούς και για τους εφοριακούς και για τις πολεοδομίες, γενικά για όλο το δημόσιο, και όλα θα πάνε καλά.
    Εμπιστευτείτε τους χωρίς διακρίσεις και το δημόσιο θα συνεχίσει να λειτουργεί άριστα όπως και σήμερα!
    Όχι στα πειράματα! Όχι στην αξιολόγηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν καλύπτει τον κάθε επίορκο, όταν κάνει πέντε χρόνια για να αποφασίσει ότι ο γιατρός που πιάστηκε με το φακελάκι στην τσέπη από αστυνομικούς που είχαν κληθεί επί αυτού και ότι αυτό δεν είναι συραφή από αστυνομικές ταινίες, όταν δεν διαγράφει από τις τάξεις του εκείνους τους γιατρούς που προσβάλουν κάθε ένοια αξιοπρέπειας καλά είναι να μην υπάρχει... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ "ΖΗΤΑΕΙ" Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "...ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ"!

    ΠΟΥ ΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!!!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση