GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίδυμοι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στη Ρόδο

Μαζί γεννήθηκαν, μαζί πήγαν και στην... εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου τα δίδυμα αδέλφια που κατηγορούνται για κατοχή μεγάλης...



Μαζί γεννήθηκαν, μαζί πήγαν και στην... εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου τα δίδυμα αδέλφια που κατηγορούνται για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που είχαν σκοπό να «σπρώξουν» σε χρήστες στην πόλη της Ρόδου, μετά τη σύλληψή τους από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι και σε μια αποθήκη που διατηρούν τα 28χρονα αδέλφια και ανακάλυψαν ένα κιλό και 800,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μαζί με δυο ζυγαριές ακριβείας και έναν τρίφτη. Οι δίδυμοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Η μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 1,1 γραμμαρίου που είχε στο Ι.Χ. φορτηγό του ένας 33χρονος στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, δεν ήταν η μόνη. Η έρευνα που έγινε αργότερα στο σπίτι του έφερε στο φως άλλα 33 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

*** Με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας μια 47χρονη γυναίκα που συνελήφθη στο σπίτι της στο Βαρθολομιό Ηλείας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν έρευνα μετά από πληροφορίες και βρήκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30 γραμμαρίων.

*** Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ασφάλειας στα Τρίκαλα έναν 51χρονο, τη στιγμή που πωλούσε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,3 γραμμαρίου σε έναν 58χρονο. Ο διακινητής παρέδωσε οικειοθελώς στους αστυνομικούς άλλες δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 10,8 γραμμαρίων και στην κατοχή του κατασχέθηκε ένα μικρό χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση