GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Σόου με «γαλλικά» από τον Ψηνάκη στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα

Σε σόου μετέτρεψε ο Ηλίας Ψηνάκης την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Μαραθώνα ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές προ...


Σε σόου μετέτρεψε ο Ηλίας Ψηνάκης την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Μαραθώνα ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές προσωπικής αντιπαράθεσης με τον πρώην δήμαρχο Ιορδάνη Λοΐζο.
«Κύριε πρόεδρε, βάλτε μια τάξη. Αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο είναι ζώα» ακούστηκε να λέει ο δημάρχος Μαραθώνα προκαλώντας την αντίδραση ενός εκ των παρισταμένων.
Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Ιορδάνη Λοΐζο, ο οποίος αντέδρασε, επίσης, στα λεγόμενα του ο Ηλίας Ψηνάκης είπε: Άσε μας κουκλίτσα μου!
«Είστε φιγούρα τραγική και αυτό περιέχει και το δράμα και την κωμωδία» ήταν η απάντηση του κυρίου Λοΐζου με τον Ηλία Ψηνάκη να του ζητά να κάνει μια διάλεξη για την τιμιότητα, αναφερόμενος εμμέσως στα όσα έχει αποκαλύψει για ατασθαλίες της πρώην διοίκηση του δήμου.
Μάλιστα κάποια στιγμή ο Ηλίας Ψηνάκης ζήτησε από τους παριστάμενους να δώσουν ένα χειροκρότημα «στο νοικοκύρεμα του κυρίου Λοΐζου» προκαλώντας τον να βγουν μια βόλτα στους δρόμους για να δουν ποιος θα φάει τους καφέδες.
Όταν, τέλος, κάποιος του ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει να χρησιμοποιεί αυτό το λεξιλόγιο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η απάντηση του κυρίου Ψηνάκη ήταν: Άσε μας κουκλίτσα μου κι έτσι θα μιλάω αν δεν σας αρέσει βάλτε ωτοασπίδες!

Οι νέες απίστευτες ατάκες του Ψινάκη από newsview

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση