GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φύλαγε σε βάζα πάνω από μισό κιλό χασίς

Δίπλα στα… μπαχαρικά που χρησιμοποιούσε στο μαγείρεμα είχε τοποθετήσει τα… βάζα στα οποία φύλαγε το χασίς που είχε στην κατοχή του έ...


Δίπλα στα… μπαχαρικά που χρησιμοποιούσε στο μαγείρεμα είχε τοποθετήσει τα… βάζα στα οποία φύλαγε το χασίς που είχε στην κατοχή του ένας 56χρονος, που συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας στο σπίτι του σε χωριό της Ημαθίας!
Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στην κατοικία του υπόπτου αξιοποιώντας πληροφορίες, ανακάλυψαν τα πέντε βάζα και μία σακούλα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 515 γραμμαρίων και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών.
*** Ένας τυχαίος έλεγχος που έκαναν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 43χρονου στα Γρεβενά, έφερε στο φως μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,1 γραμμαρίων. Στο σπίτι του, όμως, κατασχέθηκαν άλλα 278 γραμμάρια κάνναβης μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα μεταλλικό τρίφτη και σπόρους κάνναβης. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 25χρονος Αλβανός και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση