GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκε για να πουλήσει λαθραίο καπνό

Την ώρα που αναζητούσε πελάτες για να πουλήσει το αδασμολόγητο εμπόρευμά του στους δρόμους του Καρπενησίου τσάκωσαν οι αστυνομικοί τ...


Την ώρα που αναζητούσε πελάτες για να πουλήσει το αδασμολόγητο εμπόρευμά του στους δρόμους του Καρπενησίου τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ένα νεαρό διακινητή, ο οποίος μάλιστα είχε στην κατοχή του περισσότερα από τρία κιλά.
Κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο 28χρονος Έλληνας, βρέθηκαν στην κατοχή του επτά νάιλον συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους τριών κιλών και 300 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Στυλίδας για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το δημόσιο. Ο διακινητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
*** Εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης βρήκαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου στο σπίτι ενός 25χρονου Πακιστανού διακινητή στο Χιλιομόδι Κορινθίας, όπου έκαναν έρευνα μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν. Ο νεαρός αλλοδαπός είχε στην κατοχή του 940 πακέτα διαφόρων εταιρειών, που κατασχέθηκε μαζί με 114,65 ευρώ και εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
*** Στην Κόρινθο, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν έναν 46χρονο Ρουμάνο ο οποίος είχε μαζί του μια σακούλα με λαθραίο καπνό βάρους 95 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση