GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η εξομολόγηση της Νανάς Καραγιάννη: «Η ανορεξία κατέστρεψε τον γάμο μου»

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς όπως άλλωστε κάνει πάντα, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη... στο περιοδικό ΧΑΙ και στην Άννα Τσιά...



Σε μια εξομολόγηση καρδιάς όπως άλλωστε κάνει πάντα, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη...
στο περιοδικό ΧΑΙ και στην Άννα Τσιάλτα. Η Νανά Καραγιάννη, μίλησε για τους λόγους που χώρισε και φυσικά την ανορεξία που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.
Ο άνθρωπος που παντρεύτηκες σου συμπαραστάθηκε; Πως είναι να χωρίζεις μετά από τόσα χρόνια; Βεβαίως και με στήριξε όσο μπόρεσε, το έχω άλλωστε επανελειμένα δηλώσει.

Ο χωρισμός είναι πάντα μια ιδιαίτερη διαδικασία, ο συγκεκριμένος όμως και σε αντίθεση με το 1ο μου διαζύγιο που ήταν πραγματικά εξαιρετικά οδυνηρός για μένα, είναι σχεδόν…ανακουφιστικός, με την έννοια ότι εδώ και πολύ καιρό η κοινή μας συμβίωση ήταν δύσκολη και για τους 2 και κανείς δεν αξίζει να ταλαιπωρείται τόσο, ειδικά όταν υπάρχει αλληλοεκτίμηση.

Κάπως έτσι, και μετά απο πολύ σκέψη κατέληξα στην μεγάλη αυτή απόφαση. Η ανορεξία έφερε στην επιφάνεια με τον πιο σκληρό τρόπο τα κακώς κείμενα της σχέσης και τις διαφορές των χαρακτήρων μας αλλά και τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων. Έτσι,χωρίς δράματα και περαιτέρω εντάσεις, οργανώθηκα, κινητοποιήθηκα και έκανα αυτό που πραγματικά ήταν το ιδανικό!

Οι συγγενείς σου τι ρόλο έχουν σε όλη αυτή την περιπέτεια που περνάς; Οι σχέσεις με τους συγγενείς μου είναι πληγή δεκαετιών δυστυχώς.

Αυτό που όμως με μεγάλη χαρά κρατώ είναι το οτι,η σχέση με την μαμά μου επιτέλους έγινε ζεστή και ουσιαστική,τρυφερή και αληθινή,είπαμε τις αλήθειες μας,παραδεχτήκαμε τις ανοησίες μας,τα βάλαμε όλα πίσω οριστικά και ήρθαμε όσο κοντά πρέπει να είναι κάθε μητέρα και κόρη.Και αυτό δεν έχει ηλικία,ούτε ημερομηνία λήξης!

Όσο μεγαλώνω,διαπιστώνω πόσο της μοιάζω και είμαι περήφανη για αυτό.Άλλωστε,συνήθως αναπαράγεις αυτό που έχεις βιώσει,και όχι αυτό που θα ήθελες ονειρικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση