GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Άρης χρειάζεται την στήριξη του κόσμου του»

Ο Άρης παρά τη νίκη του κόντρα στον Εθνικού Νέου Αγιονερίου, θα έχει μια πολύ δύσκολη συνέχεια, με την στήριξη του κόσμου του να είν...


Ο Άρης παρά τη νίκη του κόντρα στον Εθνικού Νέου Αγιονερίου, θα έχει μια πολύ δύσκολη συνέχεια, με την στήριξη του κόσμου του να είναι απαραίτητη, όπως τόνισε Μάουρο Πόι.
Ο άσος του Θεσσαλονικέων, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», στάθηκε περισσότερο στη χθεσινή νίκη παρά στη δική του -πολύ καλή- εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε η κατάσταση δυσκόλεψε λίγο, αλλά καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Ειδικά μετά το 1-1 τα πράγματα έγιναν δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι κλείστηκαν πίσω και δεν βρίσκαμε χώρους, ωστόσο, βάλαμε το δεύτερο γκολ και τελειώσαμε το ματς με τον καλύτερο τρόπο».
Για την δική του εμφάνιση: «Έχω μόλις δύο εβδομάδες προπονήσεων και δεν ήταν εύκολα για μένα. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την φανέλα του Άρη και θέλω να πάρω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου για να βρω ρυθμό. Είχα να αγωνιστώ ένα χρόνο σε επίσημο παιχνίδι και δεν είναι εύκολο να μένεις για τόσο καιρό έξω. Ήμουν και λίγο τυχερός στην φάση του γκολ, ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε».
Για τον κόσμο: «Πρέπει να έχουμε την βοήθεια του κόσμου. Έχουμε μια ομάδα με νεαρά παιδιά που χρειάζονται την βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση