GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος διοικεί την Βόρεια Κορέα;

Εν μέσω φημών για εθισμό στο…τυρί, καθώς και ένα βίντεο που τον δείχνει να κουτσαίνει, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει να πραγματοπ...


Εν μέσω φημών για εθισμό στο…τυρί, καθώς και ένα βίντεο που τον δείχνει να κουτσαίνει, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει να πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση για περισσότερο από έναν μήνα. Και λαμβάνοντας υπόψη την μυστικοπάθεια της χώρας, είναι εύλογο κανείς να μην γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση

Η τελευταία φορά που ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες ήταν στις 3 Σεπτεμβρίου, όταν και ήταν εμφανές ότι κούτσαινε. Αυτό συνέβαινε και σε προηγούμενες εμφανίσεις του. Από εκείνη την ημέρα, δεν έχει παραβρεθεί σε πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις.
Δημοσίευμα εφημερίδας της Νότιας Κορέας αναφέρει ότι ο Κιμ έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού είχε έντονο πρόβλημα και στους δύο αστραγάλους. Άλλο δημοσίευμα επικαλείται ανώνυμες πηγές και λέει ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει έντονο πρόβλημα παχυσαρκίας και πάσχει από διαβήτη και υψηλή αρτηριακή πίεση.
Κάποιοι αναφέρουν ότι απλά ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι άρρωστος και άλλοι θεωρούν ότι για όσο διάστημα θα αναρρώνει, θα διοικεί την χώρα η αδερφή του, Κιμ Γιο Τζονγκ. Μάλιστα, έχει εντοπιστεί από μέσα ενημέρωσης ως αναπληρωτής διευθυντής του Εργατικού Κόμματος.
Φυσικά, οργιάζουν και οι φήμες για το που βρίσκεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας. Οι New York Times παρουσιάσαν δήλωση του υπουργού Άμυνας της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με τον οποίο ο εκκεντρικός Κιμ αναρρώνει βόρεια της Πιονγιάκγκ.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση