GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθοκομική Έκθεση στην πλατεία Κοτζιά

Η Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τους Φυτωριούχους Αττικής στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πλατεία...

Η Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τους Φυτωριούχους Αττικής στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πλατεία Κοτζιά),  θα διαρκέσει εως τις 9 Νοεμβρίου.

Η έκθεση που θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 9:00 έως τις 20:00, με δωρεάν είσοδο στο κοινό αποτελεί ένα καθιερωμένο θεσμό της πόλης μας, που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές φυτά από Έλληνες παραγωγούς. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν περισσότερα από 600 είδη λουλουδιών και να ενημερωθούν πάνω σε θέματα ανθοκομίας και φροντίδας φυτών.

Παράλληλα με την Ανθοκομική Έκθεση θα υπάρχει από 29/10 και περίπτερο της Αστικής Πανίδας με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν οι συμπολίτες μας για υιοθεσία αδέσποτων ζώων.

Η Υπηρεσία Πρασίνου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δημιούργησε σύνθεση ( ανθικό μωσαϊκό) με στόχο τον καλλωπισμό της πλατείας και την προβολή της έκθεσης.

Φέτος το θέμα της σύνθεσης είναι «Mια φθινοπωρινή μέρα».

Επιλέγοντας ομπρέλες από λαμπερά χρώματα, οι οποίες είναι στερεωμένες σαν φυτοδοχεία, σε δάπεδο από υλικά που χρησιμοποιεί η Υπηρεσία Πρασίνου σε χώρους πρασίνου. Το δάπεδο αυτό είναι από φυσικά υλικά όπως : φλοιός πεύκου, μαύρη ψηφίδα, κόκκινη ψηφίδα, woodchip (καφέ, κίτρινο κ.α.), τρίμμα κλαδιών σε φυσικό χρώμα, λευκή ψηφίδα κλπ. και αντανακλούν μια νέα αντίληψη για την διαμόρφωση χώρων πρασίνου.

Το έκθεμα φιλοδοξεί να δημιουργήσει κάτι όμορφο και να προκαλέσει την αισθητική των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση