GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δράμα: Χειροπέδες σε δυο γυναίκες που υποδύονταν τις μοναχές και εξαπατούσαν πιστούς

Ούτε ιερό, ούτε όσιο φαίνεται πως δεν είχαν δύο νέες γυναίκες στη Προσοτσάνη Δράμας, οι οποίες αφού πρώτα ντύθηκαν καλόγριες στ...



Ούτε ιερό, ούτε όσιο φαίνεται πως δεν είχαν δύο νέες γυναίκες στη Προσοτσάνη Δράμας, οι οποίες αφού πρώτα ντύθηκαν καλόγριες στη
συνέχεια άρχισαν να εξαπατούν πιστούς πουλώντας εικόνες!

Οι δράστιδες, ντυμένες ως μοναχές και προσποιούμενες καλόγριες μοναστηρίου, εξαπάτησαν δύο ημεδαπές, ηλικίας 54 και 36 ετών, πουλώντας σε αυτές μια ξύλινη εκκλησιαστική εικόνα και έναν σταυρό, έναντι του χρηματικού ποσού των 15 ευρώ, για τη δήθεν ενίσχυση του μοναστηρίου.

Μετά από την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί ενήργησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη των δράστιδων.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στις δικαιούχους του.

Κατασχέθηκαν επίσης 15 ξύλινες εικόνες, 45 σταυροί και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δράστιδων θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης.

3 σχόλια

  1. Άραγε από που να έγινε η καταγγελία? Ασφαλώς από τους άμεσα οικονομικά θιγόμενους !! Γιατί αυτοί πάντα είναι νόμιμοι αφού αποδίδουν τους φόρους!!Έτσι λοιπόν "νόμιμα" απέκτησαν και αποκτουν περιουσία ώστε να πετυχαίνουν να είναι πάντα αξιόλογοι θεσμικοί επενδυτές σε κινητή και φυσικά σε ακίνητη περιουσία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να της βάλουν να μαζεύουν τα φλόκια στην φυλακή από τους δυσμυρους ισοβιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ "ΖΗΤΑΕΙ" Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "...ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ"!

    ΠΟΥ ΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!!!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση