GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστάτωση στην Ιεράπετρα λόγω αλλοδαπού με ελονοσία

Ένας νεαρός Πακιστανός επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες νοσοκομείο στην Ιεράπετρα, καθώς ένιωθε αδιαθεσία και υποβλήθηκε σε...

Ένας νεαρός Πακιστανός επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες νοσοκομείο στην Ιεράπετρα, καθώς ένιωθε αδιαθεσία και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε έπασχε από ελονοσία.

Όταν οι γιατροί του ζήτησαν να ξαναπάει στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στην κατάλληλη αγωγή, ο ίδιος εξαφανίστηκε, κάτι που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Κρήτη. Πάντως, οι γιατροί τονίζουν ότι δεν υφίσταται περίπτωση συναγερμού για την περίπτωση του 22χρονου, τα ίχνη του οποίου αναζητά η Αστυνομία, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Η εξαφάνιση του νεαρού προκάλεσε, αρχικά, ανησυχία στις Αρχές ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, ιατρικές πηγές διευκρινίζουν ότι η ελονοσία είναι κάτι που αντιμετωπίζεται και όταν εντοπιστεί ο νεαρός και υποβληθεί σε αγωγή δεν θα υπάρξει κανένα θέμα.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση