GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πολιτικαντισμός του Αβραμόπουλου...

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ  ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Θ...

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ  ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΕΣΩΤ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ.

Μ. Χρυσοβελώνη: Ως Επίτροπος ο Δ. Αβραμόπουλος θέλει να λύσουν οι μετανάστες το δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης!
Χθες ακούγοντας κατάπληκτοι τον κ. Αβραμόπουλο να απαντά σε ερωτήσεις ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες, όλοι πλέον έχουν καταλάβει γιατί η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται στην Ε.Ε. Στόχος των κυβερνώντων δεν είναι το εθνικό συμφέρον αλλά η διατήρηση ή κατάληψη ενός ακόμα αξιώματος.
Αυτός ήταν και ο λόγος που, σε ό,τι αφορά το κορυφαίο για την Ελλάδα πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, οι τοποθετήσεις του κ. Αβραμόπουλου χαρακτηρίσθηκαν από πολιτικαντισμό και αντιστροφή της πραγματικότητας την οποία βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια Ελλήνων στη χώρα μας.
Έτσι για την ανέγερση του φράχτη στον Έβρο, ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε πως ο ίδιος διαφωνεί «διότι τέτοιες πρακτικές ενισχύουν την έννοια του φρουρίου»!
Ο πολιτικός εκείνος λοιπόν που είναι ακόμα υπεύθυνος για την προστασία της Πατρίδας διαφωνεί με ένα στοιχειώδες προστατευτικό μέτρο που μέχρι και το λαθρολάγνο ΠΑΣΟΚ έκρινε ως απολύτως απαραίτητο και υλοποίησε το 2011!
Ταυτόχρονα, ο ίδιος πατριώτης υπουργός είπε πως η μετανάστευση στην Ευρώπη «δεν πρέπει να μας προκαλεί φόβο» καθώς την θεωρεί απαραίτητη, φτάνοντας στο σημείο να την χαρακτηρίσει «κρίσιμη για μία Ευρώπη γηράσκουσα»!
Συμπέρασμα: τα σημερινά χάλια της Ελλάδας δεν είναι τυχαία. Προκλήθηκαν από ένα σύστημα εξουσίας που ενδιαφέρεται μόνο για καρέκλες και όχι για την Πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση