GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχολικά είδη από συλλόγους και φίλους πάλης στο ξενώνα «Φλόγα»

Επίσκεψη στην έδρα του ξενώνα «Φλόγα» που φιλοξενεί παιδιά (από 6 μηνών εώς 17 ετών) με καρκίνο από όλη την Ελλάδα, πραγματοποί...



Επίσκεψη στην έδρα του ξενώνα «Φλόγα» που φιλοξενεί παιδιά (από 6 μηνών εώς 17 ετών) με καρκίνο από όλη την Ελλάδα, πραγματοποίησαν παλαιστικοί σύλλογοι και φίλοι πάλης, εκπρόσωποι των Δ.Σ., αθλητών και ο προπονητής τους, ύστερα από πρωτοβουλία του αθλητή και μέλος του ΔΟΑΠΠΕ Χαλκίδας, Κώστα Βουρδάνου.

Ο Κώστας Βουρδάνος με την Πρόεδρο της Φλόγας Μαρία Τρυφώνιδη και αριστερά η διευθύντρια του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων Γεωργία Παράσχου.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου και είχε σαν σκοπό την παράδοση γραφικής-σχολικής ύλης και είδων ζωγραφικής, καθώς και τις ευχές για καλη σχολικη χρονια, ενώ τόνισαν στην προεδρο του Συλλόγου ότι από εδώ και πέρα θα έχει και τη δική τους βοηθεια σε οποιοδήποτε τομέα και αν χρειαστεί. Γιατι ο αθλητισμός έχει και κοινωνικό πρόσωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση