GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στη μέρα του… να φοβάσαι τον Ολυμπιακό»

Ο «μεγαλωμένος» στην Ιταλία, Ντανιέλ Αντέτζο, που πλέον αγωνίζεται στην Καλλονή μίλησε για τις μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με Γιουβέντ...


Ο «μεγαλωμένος» στην Ιταλία, Ντανιέλ Αντέτζο, που πλέον αγωνίζεται στην Καλλονή μίλησε για τις μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με Γιουβέντους και Φιορεντίνα, αλλά και τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Αναλυτικά, μίλησε για:

-την καριέρα του στην Ελλάδα: «Τα πράγματα πάνε καλά. Στην αρχή κάποιοι μου έλεγαν πως η κατάσταση θα ήταν προβληματική λόγω της κρίσης στην Ελλάδα, αλλά όλα πάνε στη σωστή κατεύθυνση. Η ομάδα μου κάνει καλή πορεία και με την Κέρκυρα πέτυχα το πρώτο μου γκολ».

-το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια. Είμαι καλά εδώ, θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και μετά να βρω μια καλή πρόταση».
-το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι 3-4 ομάδες που πρωταγωνιστούν συνήθως, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο κι εμείς στη δεύτερη χρονιά μας στη Serie A και πρώτος μας στόχος είναι η σωτηρία. Αν τα καταφέρουμε, θα δούμε αν μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη».
-τον Ολυμπιακό (εν όψει Γιουβέντους): «Είναι απρόβλεπτος. Παίζει με έναν τρόπο στο πρωτάθλημα και με διαφορετικό στο Champions League. Κέρδισε την Ατλέτικο κι έχασε από τη Μάλμε. Αν βρεθούν στη μέρα τους, είναι να τους φοβάσαι. Ελπίζω όταν τους αντιμετωπίσουμε, να μην γίνει αυτό».

-τον ΠΑΟΚ (εν όψει Φιορεντίνα): «Μπορεί η Φιορεντίνα να νικήσει. Δεν είναι κακή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά η Φιορεντίνα είναι δυνατή. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός σαν σύνολο, συμπαγής, αλλά απέναντι σε μια επιθετική ομάδα θα έχει δυσκολίες».
-τον Κλαούντιο Ρανιέρι: «Χάρηκα που ήρθε, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες, αλλά η κριτική που δέχεται είναι πολύ σκληρή. Ελπίζω να τα καταφέρει, η Ελλάδα ακόμη είναι στη διεκδίκηση της πρόκρισης».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση