GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φασιστικές συμπεριφορές υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

Για λάσπη και τακτική παραπληροφόρησης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη η οποία εξαπέλυσε σφοδρή ε...



Για λάσπη και τακτική παραπληροφόρησης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη η οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κάνοντας λόγο για επιχείρηση φίμωσης των πολιτικών αντιπάλων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ιδιαίτερη επικριτική εμφανίστηκε η κ. Βούλτεψη για τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη περί διαπλοκής της κυβέρνησης με επιχειρηματίες κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.

«Οι πρακτικές αυτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαίωσαν την πρακτική του υπουργού Διαφώτισης και του Γ' Ράϊχ, Γκέμπελς. Ετέθη από την αρχή το θέμα της σκανδαλολογίας και το ενδιαφέρον του κόσμου έφυγε από την ουσία της συζήτησης», τόνισε η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε:

«Ζητήθηκαν ονόματα αλλά μέχρι σήμερα τίποτα δεν πληροφορηθήκαμε. Ούτε πρόκειται να δοθούν. Όλη αυτή η ιστορία έγινε για να αποφύγει η αξιωματική αντιπολίτευση να πει συγκεκριμένο πρόγραμμα, για το τι θα κάνει με τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, το χρέος, τους μετανάστες. Να απαντήσει αν θέλει να φύγουμε ή να μείνουμε στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ».

«Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι στόχος του είναι η στοχοποίηση και η επιλεκτική φίμωση συναδέλφων του. Αυτό όμως είναι φασισμός. Ας μας πει λοιπόν ποιο θα είναι το επόμενο του βήμα. Τα στρατόπεδα για τους αντιφρονούντες και τα λαϊκά δικαστήρια;» συμπλήρωσε η κ. Βούλτεψη.

Ακόμα, η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε για τακτικές συγκεκριμένης παραπληροφόρησης μέσα από το διαδίκτυο, κατευθυνόμενες διαρροές και τακτική ασάφειας, μισές αλήθειες και χονδροειδών ψεμάτων.

Κλείνοντας, η κ. Βούλτεψη χαρακτήρισε αυτονόητη υποχρέωση και πράξη ευθύνης την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

1 σχόλιο

  1. Βρε καλώς τη Σοφία με τα ωραία βυζιά! (Μετά του Σίμου βέβαια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση