GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: "Πώς και από πότε θα επιστραφούν τα αναδρομικά στους ένστολους"

Τον τρόπο επιστροφής των αναδρομικών των ενστόλων ανέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στη συζήτηση για την...




Τον τρόπο επιστροφής των αναδρομικών των ενστόλων ανέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, από τον Νοέμβριο τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα παίρνουν πίσω τη μισή περικοπή που τους έγινε από το 2012, και τα αναδρομικά της φετινής χρονιάς από τον Ιούλιο.

Από το 2015 θα παίρνουν κάθε μήνα και τα αναδρομικά των προηγούμενων δύο ετών. «Δηλαδή ταμειακά θα καλυφθούν πάνω από τα 3/4 των περικοπών που τους έγιναν», όπως είπε.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στον αριθμό των δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε δημόσιο και Ταμεία.

Συγκεκριμένα, οι δόσεις θα αυξηθούν στις 72 με 100. Επίσης, θα μειωθούν τα πρόστιμα, οι προσαυξήσεις, και τα επιτόκια με τα οποία επιβαρύνονται για το υπόλοιπο της οφειλής τους.

«Θα φροντίσουμε εδώ τρία πράγματα: Πρώτον, αυτοί που ήδη έκαναν ρύθμιση, να έχουν καλύτερη μεταχείριση απ’ ό,τι οι υπόλοιποι, κυρίως στη μείωση των τόκων τους, από δω και στο εξής.

» Δεύτερον, όσοι μπαίνουν στη νέα ρύθμιση, πέρα από τις πολύ περισσότερες δόσεις, να μπαίνουν και με πιο απλό τρόπο, δηλαδή με λιγότερες 'προϋποθέσεις'.

» Και τρίτον, θα είμαστε ασφαλώς πολύ αυστηροί με εκείνους που μπορούν να πληρώσουν κι επιλέγουν να κλέβουν το δημόσιο. Μόνον αν πληρώνουν όλοι αυτό που τους αναλογεί, θα μπορέσουμε να μειώσουμε τους φόρους για όλους» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

2 σχόλια

  1. Ρε δεν παν να λες εσύ ....

    Οι μάγκες αυτοί{ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) θα πάρουν ΑΝ βγει πρόεδρος δημοκρατίας ακόμα 200.000 χιλιάδες ευρώ βάλε και τους κολαούζου τους, σύμβουλους μπάτσους τσάτσους κ.τ.λ== 3.000.000 εκατομμυριάκια ευρώ...ΑΝ θα τα πάρουν, γιατί βλέπω να φεύγει κανένα κεφάλι καμιά νύχτα από κανένα απελπισμένο ΚΑΙ πεινασμένο (ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΑΪΚΊΣΤΙΚΗΣ).. Οι μόνιμοι και τακτοποιημένοι πελάτες τους δικαιώθηκαν.

    Δικαιώνονται και πάλι λοιπόν λαμβάνοντας τα αναδρομικά τους οι ένστολοι οι δικαστές ΟΛΟΣ ο ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΒΑΘΎ ΚΡΑΤΟΥΣ.... Για τα εκατομμύρια των ανέργων του Ιδ.Τομέα, δεν υπάρχουν ούτε δάκρυα, ούτε Ευρώ, ούτε υποσχέσεις, μα ούτε κι'αναδρομικά .ΠΟΥ απ΄το δικό τους αίμα κυρίως, προέρχονται τα πλεονάσματα που θα διαμοιραστούν, αλλά ποιός νοιάζεται;

    ΔΕΝ ΓΥΡΊΖΕΙ ΜΕ ΔΑΓΚΕΣ -ΤΡΑΓΚΕΣ- ΛΥΚΟΥΔΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΆΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ "ΖΗΤΑΕΙ" Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "...ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ"!

    ΠΟΥ ΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!!!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση