GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΤΕΡΑ για τον Νίκο Αναστασιάδη: Θα διανυκτερεύσει σε νοσοκομείο των Βρυξελλών

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κύπρου, ο...



Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κύπρου, ο...
Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι καλά στην υγεία του και για καθαρά προληπτικούς λόγους, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα σε γραπτή δήλωσή του ο Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε ενημερώσει πως ο Κύπριος Πρόεδρος εισήχθη το πρωί σε νοσοκομείο των Βρυξελλών, ύστερα από παρατεταμένη ρινορραγία η οποία, όπως διαπιστώθηκε, οφειλόταν σε υψηλή υπέρταση.

Ο κ.Αναστασιάδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά τη χορήγηση θεραπευτικής αγωγής και επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Εκεί τον επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αποδέχτηκε το αίτημά του να τον εκπροσωπήσει στη σύνοδο κορυφής των ευρωπαίων ηγετών και να παρουσιάσει στο συμβούλιο τις θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολούθησε επικοινωνία του προέδρου της Κύπρου με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Φαν Ρομπάι και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζόζεφ Ντόλ. Ο Νίκος Αναστασιάδης ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του και για την αδυναμία του να παραστεί στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στη συνέχεια στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κύπρου, ο πρόεδρος -ο οποίος «είναι καλά στην υγεία του» - ανέπτυξε με λεπτομέρεια προς τους δύο συνομιλητές του τις θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αυτές διαμορφώθηκαν κατά την πρόσφατη Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση