GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζακ – ποτ και στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ

Η κρίσιμη ώρα έφτασε και από λεπτό σε λεπτό ένας ή περισσότεροι τυχεροί θα μάθουν αν κατάφεραν να μαντέψουν σωστά και αν τελικά κέρδ...


Η κρίσιμη ώρα έφτασε και από λεπτό σε λεπτό ένας ή περισσότεροι τυχεροί θα μάθουν αν κατάφεραν να μαντέψουν σωστά και αν τελικά κέρδισαν τα 11 εκατομμύρια ευρώ, στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ!
Η προθεσμία για την κατάθεση των δελτίων έληξε στις 20:30, ενώ ενδεικτικό της φρενίτιδας που επικράτησε σήμερα είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με στοιχεία του ΟΠΑΠ τις ώρες λίγο πριν την κλήρωση, κατατίθονταν 195 δελτία το δευτερόλεπτο!
Ωστόσο, ο «πανικός» ήταν δικαιολογημένος αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί για τους νικητές του ΤΖΟΚΕΡ από τον Απρίλιο του 2010, όταν μετά από 14 συνεχόμενα τζακ-ποτ, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Τότε είχαν παιχθεί πάνω από 40 εκατομμύρια στήλες, ενώ όπως είχε υπολογιστεί το «υπερδελτίο» που κάλυπτε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και άρα σίγουρα κέρδιζε, κόστιζε περί τα 12 εκατ. ευρώ. Τελικά βρέθηκαν τρεις υπερτυχεροί νικητές, στον καθένα από τους οποίους αναλογούσαν περίπου 6,5 εκατ. ευρώ.
Αυτή τη φορά έχουν προηγηθεί 13 συνεχόμενα τζακ-ποτ, που έφτασαν το αστρονομικό ποσό των 11 εκατ ευρώ!
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση