GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θυμήθηκε τα… παλιά ο Κόλκα

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός, έγινε το καθιερωμένο επίσημο γεύμα ανάμεσα σε ανθρώπους του τριφυλλιού, που εκ...


Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός, έγινε το καθιερωμένο επίσημο γεύμα ανάμεσα σε ανθρώπους του τριφυλλιού, που εκπροσωπήθηκε απ’ τους Στράτο Σωπήλη, Τάκη Φύσσα και Σπύρο Βλάχο, και των Ολλανδών.
Εκεί όπου το κλίμα ήταν άψογο, αλλά υπήρχε και μια… ευχάριστη έκπληξη. Διότι ανάμεσα στους εκπροσώπους των σημερινών γηπεδούχων ήταν και ο Γιόνας Κόλκα!
Ο σπουδαίος Φινλανδός που τίμησε στο παρελθόν την φανέλα των πράσινων και φυσικά υπήρξε συμπαίκτης με τον νυν διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
Έτσι οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για διάφορα… παναθηναϊκά θέματα, να κάνουν αρκετές πλάκες, ενώ το προσεχές αιώνιο ντέρμπι κέντρισε το ενδιαφέρον! Μεταξύ άλλων θυμήθηκαν το προ 11ετίας ματς των ομάδων (3-2), όπου και οι δύο είχαν παίξει, με τον Κόλκα τότε να χρίζεται και σκόρερ και να λαμβάνει τα συγχαρητήρια απ’ το στέλεχος του τριφυλλιού για την τότε επιτυχία του!
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση