GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο ο Μόρισεϊ

Τα λόγια του στεναχώρησαν πολλούς… Ο Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο και πως έχει νοσηλευτεί αρκετές φ...


Τα λόγια του στεναχώρησαν πολλούς… Ο Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο και πως έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές.
Ο Βρετανός ροκ σταρ σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo τόνισε: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο». Μάλιστα, εξήγησε ότι γι’ αυτό δείχνει καταβεβλημένος σε κάποιες φωτογραφίες. «Έχουν αφαιρέσει ήδη τέσσερις φορές καρκινικό ιστό» τόνισε ο τραγουδιστής των Smith, που τους τελευταίους 18 μήνες έχει νοσηλευτεί ουκ ολίγες φορές.
Παρά την διάγνωση, ο 55χρονος σταρ υποστήριξε ότι δεν τον απασχολεί το αν θα πεθάνει, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι γιατροί δεν έχουν βρει τον τύπο του καρκίνου που τον έχει «χτυπήσει», «Εάν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν δείχνω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω», ήταν τα λόγια του.
Ο Μόρισεϊ –που στις 5 Δεκεμβρίου αναμένεται για μια εμφάνιση στην Αθήνα, άγνωστο ακόμη αν θα πραγματοποιηθεί- έχει αντιμετωπίσει αρκετά θέματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Στις αρχές του 2013 έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 νοσηλεύτηκε με πνευμονία. Τον Ιούλιο του 2013 έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αναπνευστική λοίμωξη των Ιούνιο του 2014.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση