GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή κατατέθηκε η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα

Στη Βουλή κατατέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η τροπολογία για τη ρύθμιση φορολογικών οφειλών, το ΦΠΑ εστίασης και εισφορά αλληλεγγύη...


Στη Βουλή κατατέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η τροπολογία για τη ρύθμιση φορολογικών οφειλών, το ΦΠΑ εστίασης και εισφορά αλληλεγγύης και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας υπουργείου Οικονομικών, όπως και διατάξεις αρμοδιότητας υπουργείου Εργασίας, ρύθμισης οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και λοιπές διατάξεις.
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Ανοικτή διάθεση και περαιτέρω χρήση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων του δημόσιου τομέα, τροποποίηση του ν. 3448/2006 (Α΄57), προσαρμογή της εθνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας 2013/37/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, περαιτέρω ενίσχυση της διαφάνειας, ρυθμίσεις θεμάτων Εισαγωγικού Διαγωνισμού Ε.Σ.Δ.Δ.Α. και άλλες διατάξεις».
Το νομοσχέδιο συζητείται από χθες στην Ολομέλεια και, όπως αποφασίστηκε σήμερα, θα ολοκληρωθεί αύριο η ψήφισή του και στα άρθρα και στις τροπολογίες.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση