GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισοπαλία στη μνήμη του Κατσούλη

Χορταστικό φιλικό έδωσαν Εργοτέλης και Πλατανιάς στο Παγκρήτιο, με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η κρητική ...


Χορταστικό φιλικό έδωσαν Εργοτέλης και Πλατανιάς στο Παγκρήτιο, με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Η κρητική «μάχη» ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, με τα έσοδα να διατίθενται στο Ανοιχτό σχολείο Μεταναστών Πειραιά, μετά από επιθυμία της οικογένειας του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού.
Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας αρκετές ευκαιρίες. Το τελικό σκορ μάλιστα, διαμορφώθηκε μέσα σε δύο λεπτά, αφού στο 43’ ο Ναζλίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Νόσκοβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε, όμως οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετές δοκιμές ενόψει της επιστροφής τους στην αγωνιστική δράση.
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Τζανακάκης (72″ Ρέντζας), Λυκογιάννης, Κοζορώνης (72″ Στράους), Γκέντσογλου, Βλαχοδήμος (64″ Βλαχοδήμος), Γιοβάνοβιτς, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς (78″ Παμλίδης), Χαλκιαδάκης (64″ Μπαμ – Μπαμ), Μέγι (72″ Σαϊνάτι).
Πλατανιάς: Ολιμπά, Ζουμπουλάκης (46″ Αποστολόπουλος), Ζαραδούκας (87″ Ντεντάκης), Μπανανά (61″ Αγκιλέρα), Δημήτρης, Τετέ (61″ Μαχαμάτ), Γουνδουλάκης (46″ Σκάρλα), Ναζλίδης (46″ Μενδρινός), Τόρες (46″ Γιακουμάκης), Μιλούνοβιτς (46″ Τζιλβάν), Τσουράκης (46″ Φιγκέιρα).
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ "ΖΗΤΑΕΙ" Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "...ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ"!

    ΠΟΥ ΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!!!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση