GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαράδεκτο θέμα έκθεσης σε δημοτικό: Ποιον θα σκότωνες πρώτο; Τη μαμά ή τον μπαμπά;

Aντιμέτωπα με ένα απίστευτο θέμα έκθεσης βρέθηκαν παιδιά Δημοτικού στο... Σκαρμάνιο του Τορίνο της Ιταλίας. Οι δασκάλες τους, ...



Aντιμέτωπα με ένα απίστευτο θέμα έκθεσης βρέθηκαν παιδιά Δημοτικού στο... Σκαρμάνιο του Τορίνο της Ιταλίας. Οι δασκάλες τους, μια 58χρονη και μια 60χρονη, ζήτησαν από τα μικρά παιδάκια, να γράψουν έκθεση με θέμα: "Ποιον θα σκότωνες πρώτο; Τον μπαμπά ή τη μαμά;".

Σύμφωνα με το protothema.gr, το σοκαριστικό θέμα δεν ήταν το μόνο, όμως, καθώς οι δύο δασκάλες ηλικίας 58 και 60 ετών έκαναν και έναν ιδιαίτερο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στους μικρούς μαθητές, λέγοντας πως σεξ είναι όταν «οι μπαμπάδες σας σταματούν στο φανάρι με το αυτοκίνητο και προσκαλούν τις πόρνες».

Η αποκάλυψη για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο οι δύο δασκάλες πίστευαν ότι διαπαιδαγωγούν τα παιδιά έγινε από την εφημερίδα του Τορίνο La Stampa, σύμφωνα με την οποία οι δύο γυναίκες καλούσαν τους μαθητές να απαντήσουν σε σοκαριστικές ερωτήσεις όπως αυτή της δολοφονίας των γονιών τους.

«Ποιον θα ήθελες να σκοτώσεις πρώτα, τη μαμά, τον μπαμπά ή τον αδελφό σου;», ήταν το ακριβές ερώτημα στο οποίο έπρεπε να απαντήσουν τα μικρά παιδιά, ενώ σε όσα διαμαρτύρονταν ή σοκαρισμένα κοιτούσαν τις δασκάλες τους ανήμπορα να γράψουν, εκείνες αποκρίνονταν: «Αργά ή γρήγορα ο μπαμπάς κι η μαμά θα πεθάνουν. Καταλάβετέ το. Θα υποφέρετε, αλλά θα περάσει».

Όσο για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, οι δύο γυναίκες χαρακτήριζαν την ερωτική επαφή «τσούπα τσούπα» ή «μπούνγκα μπούνγκα», εμπνευσμένες πιθανώς από τα σεξουαλικά όργια του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με γυναίκες, εκ των οποίων και την ανήλικη Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, στις πολυτελείς κατοικίες του.

Κάποιοι από τους μαθητές της Τρίτης Δημοτικού, όμως, ανέφεραν όσα... έμαθαν στην τάξη στους γονείς τους, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός στη διεύθυνση του σχολείου και στις τοπικές αρχές, με αποτέλεσμα οι δύο δασκάλες να αποπεμφθούν και να τους απαγγελθούν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων.

Σαν να μην έφτανε η ψυχική κακοποίηση των αθώων παιδιών, οι γυναίκες σύμφωνα με τις καταγραφές από κλειστό κύκλωμα που τοποθέτησε η ιταλική αστυνομία στην αίθουσα, καλούσαν τους μαθητές να τους κάνουν μασάζ στο λαιμό και την πλάτη με βάρδιες των δέκα λεπτών.

Όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, μάλιστα, οι δασκάλες πετούσαν κιμωλίες και άλλα αντικείμενα στα παιδιά.

Η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας σε ανακοίνωση έκανε λόγο για «εξαιρετικά σοβαρά περιστατικά», τονίζοντας πως ανάλογα επεισόδια δεν πρόκειται να επιτραπούν.

Οι δύο γυναίκες αναμένεται να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, αλλά παρά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις και τα σημάδια που άφησαν στις ψυχές των μαθητών, υπάρχουν κάποιοι γονείς που τις υπερασπίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση