GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανέλλη: Ανάπτυξη για την εργατική τάξη μέσα στη στρούγκα δεν μπορεί να γίνει

«Θεσμοθετημένη παράσταση», χαρακτήρισε την αντιπαράθεση στη Βουλή, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. «Εμφανίζεστε, επελαύνοντες στ...


«Θεσμοθετημένη παράσταση», χαρακτήρισε την αντιπαράθεση στη Βουλή, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
«Εμφανίζεστε, επελαύνοντες στην εξουσία, και μας λέτε τι; Ο άνθρωπος πάνω από τα κέρδη; Πώς; Με μια σύνταξη τον χρόνο; Με επτά κατοστάρικα το χρόνο, θα ανατιναχθεί η μεγάλη αριστερή επανάσταση;», αναρωτήθηκε η κ. Κανέλλη, απευθυνόμενη προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ανάπτυξη για την εργατική τάξη μέσα στη στρούγκα δεν μπορεί να γίνει. Στο σύνολο της εργατικής τάξης ο δρόμος είναι ένας και ευτυχώς υπάρχει το ΚΚΕ να τον δείχνει», ανέφερε η βουλευτής.
Και πρόσθεσε:
«Η κυβέρνηση σώζει τη χώρα κι εσείς θέλετε να σώσετε τους πολίτες της χώρας και θέλετε να τους σώσετε, λέγοντας ότι φτάνει να έρθουν όλοι μαζί σας και το ΚΚΕ δεν θέλει να σωθεί. Γέμισε ο τόπος, τα σωματεία είναι έξω από την Coca Cola, είναι έξω από τις πολυεθνικές που απολύουν κόσμο, μαζεύτηκαν εργατικές μάζες από την επέλαση και την απήχηση που έχετε να σωθούν από την επιβεβλημένη από το κεφάλαιο φτώχεια.
Πού; Εντός της ΕΕ! Μιλάτε για φιλάνθρωπο Πάπα, που θα αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική καταστροφή, αγνοώντας και αποκρύπτοντας τι εστί Βατικανό, συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ; Τι είναι το Βατικανό; Αγαθοεργό σωματείο; Κράτος είναι, εν πολλοίς εν κράτοις. Πεμπτουσία επενδεδυμένη πνευματικής τροφής, της καπιταλιστικής διαχείρισης είναι».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ!

    Ο «Μέγας Αντιμνημονιακός» (μόνον τύποις, έφερνε βλέπεις νούμερα ακροαματικότητας αυτό) και… «λαϊκός» Δεξιός, Γιώργος Τράγκας, απέδειξε μέσα σε ένα καλοκαίρι, πόσο χυδαία πουλημένος, ανήθικος και αναξιοπρεπής μπορεί να είναι ένας δεξιός δημοσιογράφος-πολιτικός απατεώνας.

    Τι συνέβη αυτό το καλοκαίρι (που ωρίμαζε σιγά-σιγά από καιρό) και ο ανυπόληπτος δεξιός εκδότης, άλλαξε το «αντιμνημονιακό» του παραμύθι, την ώρα που η χώρα πεινάει και εξαθλιώνεται και έγινε σφόδρα Σαμαρικός;

    ΕΡ: Εκβιάστηκε από το Μαξίμου, όπως πολλάκις έχει παραδεχτεί (ότι το ραδιόφωνο, στο οποίο εργάζεται και ο ίδιος ο Ν. Χατζηνικολάου, δεχόταν απειλές και εκβιασμούς από το περιβάλλον Σαμαρά) και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς;

    ΑΠ: Όχι, με τίποτα. Αν ήταν έτσι, θα είχε αλλάξει «ρότα» εδώ και καιρό.

    ΕΡ: Τον εξαγόρασαν; Πουλήθηκε στα συμφέροντα; Του έταξαν κάτι;

    ΑΠ: Το πιθανότερο! Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση της μεταστροφής του!

    Που μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι όλος αυτός ο δήθεν «αντιμνημονιακός» οίστρος, η δήθεν αγανάκτηση και το γάβγισμα κατά της Μέρκελ, δεν ήταν αντίδραση από θέσεις αρχών, αλλά ένας ξεκάθαρα φθηνός, πολιτικός εκβιασμός εκ μέρους του, μόνο και μόνο για να εισπράξει οικονομικά οφέλη ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ «ΠΑΙΖΟΥΝ», ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!

    Απερίγραπτα φθηνός, χυδαίος και αναξιοπρεπής αντιπερισπασμός!

    Αλλά για τον Γιώργο Τράγκα και τύπους σαν αυτόν, ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!

    Ποιος έχασε την αξιοπρέπεια του, για να την βρουν αυτοί οι πολιτικά απερίγραπτοι τύποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση